Βαθμολογία

Επιτέλους χαμόγελα στον Μαχητή Τερψιθέας (PICS)

Χαμόγελα για τον Μαχητή Τερψιθέας που πέτυχε τη νίκη επί της Ομόνοιας με σκορ 0-2 και έτσι ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, νωρίς στο 18’ ο Μαχητής άνοιξε το σκορ με το σουτ του Στέργιου Παζιώλη για το 0-1.

Στη συνέχεια όσο και αν προσπάθησε η Ομόνοια, είχε απέναντί της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα τον Βασίλη Νότα που έβγαλε τα άπιαστα.

Στο 40’ το σουτ του Νταφόπουλου απέκρουσε ο Νότας, στο 60’ το σουτ του Χατζή πάλι έβγαλε ο Νότας.

Στο 65’ ο Μαχητής πέτυχε και το δεύτερο τέρμα με προβολή του Φανίδη και έτσι έγινε και το 0-2.

70’ και 75’ η Ομόνοια και πάλι με τον Κώστα Χατζή είχε απέναντι τον Νότα.

Στο 70’ ο Ζούγκα Μαν. αντίκρισε την απευθείας κόκκινη και έμεινε με δέκα η Τερψιθέα. Παπαδόπουλος και Ριζούλης είχαν χαμένα τετ α τετ στο 70’ και 80’. Και στο 85’ καλό σουτ από κοντά του Μακρυνίκα απέκρουσε και πάλι ο Νότας.

Ομόνοια Λάρισας (Στέλιος Τζήμας): Ραζακιάς, Αθανασίου, Κυργιάκου (80’ Αφεντούλης), Μούτσα, Παπακώστας, Κορώνας, Λεμονής (60’ Γεροφώτης), Σπανός (70’ Μακρυνίκας), Νταφόπουλος, Χατζής (80’ Χολέβας), Τζιόλης (46’ Ευαγγελούλης).

Μαχητής Τερψιθέας (Ντίνος Λιάπης): Νότας, Παπαδημητρίου, Ζούγκα Μαν., Ροκκάς, Τζουρμακλιώτης (70’ λ.τρ. Ιωάννου), Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Παζιώλης (46’ λ.τρ. Κατσιαβριάς), Ζούγκα Μαρ., Ριζούλης, Φανίδης (90’ Μήτρος Δ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Παπαγεωργίου, Λιόλιος.