Βαθμολογία

Βρήκαν τον τρόπο και πάλι οι Άγιοι Ανάργυροι για να είναι πρώτοι

Ύστερα από έξι αγωνιστικές, οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν το απόλυτο, 18 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Σίγουρα ατενίζουν με αισιοδοξία το πρωτάθλημα, καθώς βλέπουν τους κόπους τους να ευοδώνονται.

Στο αγωνιστικό μέρος επικράτησαν με σκορ 4-2 του Ολυμπιακού Αμπελιάς. Στο 14’ ύστερα από πάσα του Παιδή, ο Αμαρλαριώτης με διαγώνιο σουτ στο ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Στο 24’ και πάλι ο «Μπάμπα» με τον ίδιο τρόπο ύστερα από πάσα του Νούσιου έκανε το 2-0.

Η Αμπελιά είχε απάντηση και για τα δύο γκολ, αφού στο 37’ αρχικά μείωσε στο 2-1 ύστερα από το κόρνερ του Πλίτση με την κεφαλιά του Τοψίδη και στο 42’ με το πέναλτι που κέρδισε ο Καμπέρης και εκτέλεσε ο Τσιόγκας για να φέρει το ματς στα ίσα για το 2-2.

Στο 44’ η κεφαλιά του «Μπάμπα» χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε πάνω στη γραμμή και έδωσε την ευκαιρία στον αμυντικό να διώξει.

Ευκαιρίες χαμένες είχαν για τους Αγίους Αναργύργους ο Τζεμολάρι στο 60’ από καλή θέση έφυγε άουτ το σουτ, ο Παιδής που το σουτ που έκανε πέρασε σύριζα άουτ.

Η Αμπελιά προσπάθησε και έχασε ευκαιρίες 70’ και 75’ με τους Ελιζόπουλο και Τοψίδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν το παιχνίδι έτσι στο 73’ έβγαλε την πάσα ο Παναγιώτου και ο Δοξαριώτης με πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το 3-2. Το τελικό 4-2 έγινε στο 82’ με λόμπα του Παιδή.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Φαρμάκης, Βίλλης (46’ Γκούγκλας), Γκόγκος (65’ Τζίκα), Αντωνίου (46’ Μπακαρτζής), Ιλιάζι, Χασιώτης, Παναγιώτου, Τζεμολάρι (65’ Δοξαριώτης), Αμαρλαριώτης (85’ Μαστρογιάννης), Νούσιος, Παιδής.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Χριστοδούλου, Χίντα, Θλιβερός, Τσιόγκας, Ελιζόπουλος (75’ Γκόγκουρας), Σκέντζας (67’ λ.τρ. Δαλαμπύρας), Πλίτσης, Καμπέρης, Γκρίφσα, Τοψίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Σούρλας, Γούλας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ