Βαθμολογία

Καλτσάς και Τσιάρας Γ. έδωσαν τη νίκη στην Αστραπή!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας σημείωσε άλλη μία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα επικράτησε την Θύελλας Ελάτειας με σκορ 0-3.

Η Ελάτεια στο 3’ είχε χαμένο τετ α τετ με τον Διαμαντάκη, στο 5’ ο Κώστας Καλτσάς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα έκανε το 0-1.

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 30’ με το σουτ του Καραγκούνη Σ. που έφυγε άουτ και στο 40’ με την κεφαλιά του Ζάρα που είχε την ίδια τύχη.

Για την Αστραπή στο 55’ και 60’ οι Καλτσάς και Αθανασόπουλος είχαν χαμένα τετ α τετ. Στο 80’ όμως ο Κώστας Καλτσάς βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα ύστερα από την σέντρα του Παπαχρήστου και την κεφαλιά του Βρούβα (0-2).

Η Ελάτεια στο 85’ έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Καραγκούνης Χ. είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Και στο 89’ ο Τσιάρας Γ. ύστερα από σύγχυση μέσα στην περιοχή με σουτ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για το τελικό 0-3.

*Πολλά παράπονα εκφράζει η διοίκηση της Ελάτειας για την διαιτησία του κ. Ζαχαρού στο παιχνίδι.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Παναγιωτόπουλος, Γκαγκανάσιος, Μαυρίδης, Δημητρώφ, Ζάρας, Καραγκούνης Χ., Τσιτότας, Καραγκούνης Γ. (75’ Χαλίτσιος Δ.), Διαμαντάκης (60’ Χαλίτσιος Κ.), Τάκης, Καραγκούνης Σ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Μπόνιας, Γεωργαντζιάς, Κολλάτος, Μπομπότης, Τσιάρας Γ., Τσιάρας Π., Νάτσης (75’ Βρούβας), Αθανασόπουλος (70’ Παπαχρήστος), Κυριάκος (60’ Φουρκιώτης), Καλτσάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Τσιρέβελος, Χαλκίδης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ