Βαθμολογία

Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 0-3 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η σέντρα-σουτ του Ριερά στο 3’ σταμάτησε στον Οικονομόπουλο, ενώ η προβολή του Βερνάρδου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 14’ η ΑΣΑ πήρε προβάδισμα. Ο Κοζορώνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οικονομόπουλο για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στο 24’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν το σουτ του Σιατραβάνη κατέληξε στο δοκάρι του Γκέκα. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, η Αναγέννηση κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Ο Βερνάρδος κατάφερε στο 45+2’ να νικήσει τον Οικονομόπουλο, για το 0-2. Το τελικό σκορ (0-3) διαμορφώθηκε στο 89' με τον Αθανασιάδη. 

Απόλλων Λάρισας (Διαμαντόπουλος – Σκύφτας): Οικονομόπουλος, Κοντρέρας, Ντουλγκέροφ, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Σιατραβάνης, Μπαλογιάννης, Σταματής, Ντ’ Αγκοστίνο, Ζαχαράκης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π.Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Αλιατίδης, Σταμόπουλος, Κοζορώνης(90′ Β.Θεολόγης), Μπάλλας(90′ Πρίκας), Λαγός, Βερνάρδος (75′ Κλάους), Ριέρα(82′ Γιάκος), Τσβετάνοφ(82′ Κάρδαρης).