Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Αετόλοφο στην δύσκολη έδρα του Ομορφοχωρίου (PICS)

Δόξα Ομορφοχωρίου και Αετός Αετολόφου αναμετρήθηκαν το Σάββατο (10/12) για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος), με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία σημαντική νίκη στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού (1-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο η Δόξα κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γούργου, απέκρουσε προσωρινά ο Ζέϊκος και στην επαναφορά ο Καββαδίας έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με καλά εκτελεσμένα φάουλ αρχικά του Στεμπάρι και στη συνέχεια του Κοντοδήμου (17’ και 25’) τα οποία πέρασαν δίπλα από το δοκάρι.

Η Δόξα θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα στο 40’ με το σουτ του Καββαδία, που μπλόκαρε όμως ο Ζέϊκος.

Για τον Αετό όμως στο 70’ ο έμπειρος  Πικούλης με σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα έκανε το 1-1.

Στο 80’ κατάφερε να κάνει και την ανατροπή ο Αετός Αετολόφου πάλι με ενέργεια του Δημήτρη Πικούλη από δεξιά, όπου «έστρωσε» για τον Αντώνη Ντελή και εκείνος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Μπίτης, Βαρελάς, Μαξιμιάδης, Γούργος, Κωσταρέλλος 980’ Δαμασουλιώτης), Τσακαβίτης, Τζόγκας, Καλόγηρος (60’ Κουτσαγιάς), Σαμαράς, Σφέτσος, Καββαδίας.

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Ζέϊκος (30′ λ.τρ. Σαμαράς), Παρλάντζας, Κοντοδήμος, Παντελιάδης, Κόντρα (46′ Πικούλης, 89′ λ.τρ. Γεράκας), Ντελής Σ., Κασίδας, Στεμπάρι, Αργυρούλης (70’ Ιμπρούσι), Ντελής Α. (80′ Τζεβίντ), Τζουβάρας Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Γούλας, Χαλκίδης.