Βαθμολογία

Νίκη με μεγάλο σκορ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε με το ευρύ 5 - 0 κόντρα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου και έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣΝΛ - DETOX με 22 βαθμούς σε 8 αναμετρήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Αχιλλέας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους παίκτες του Αχιλλέα να έχουν τον έλεγχο και να προσπαθούν να απειλήσουν από τις πτέρυγες κυρίως.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 15' όταν ο Κερμελίδης "έσπασε" την μπάλα στον Πασσά αυτός σούταρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπλατσέρης πάτησε περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Κουκούτση με τον τερματοφύλακα του Μελισσοχωρίου να τον σταματά.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 26' όταν ο Νικόλι βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά όμως το σουτ που επιχείρησε το εξουδετέρωσε ο Σταυράκης. Στο 32' ο Μπλατσέρης έγινε κάτοχος της μπάλας στην "καρδιά" της περιοχής σούταρε δυνατά με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 40' ο Αετόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έκανε την προβολή οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα όμως όπως υπέδειξαν διαιτητής και βοηθός η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και έτσι οι "Μυρμιδόνες" άνοιξαν το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αχιλλέα απαλλαγμένοι από το άγχος προσέφεραν σκορ και θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Στάδιο. Αρχικά στο 54' ο Κούλπας πήρε την μπάλα από την άμυνα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του συνδυάστηκε άψογα με τον Κερμελίδη και με σουτ νίκησε τον Κουκούτση για το 2 - 0.

Στο 60' ο Κούλπας με πάσα "διαβήτη" βρήκε τον Παπακωνσταντίνου στον χώρο από τα αριστερά, αυτός "έσπασε" στον Κερμελίδη ο οποίος ήρθε σαν "τρέιλερ" και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3 - 0.

Στο 70' ο Μπλατσέρης συνδυάστηκε όμορφα με τον Πασσά, πάτησε περιοχή όμως ο Κουκούτσης τον σταμάτησε. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Κερμελίδη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 85' ο Μπρόσκα εκτέλεσε γρήγορα το κόρνερ προς τον Παπακωνσταντίνου, αυτός τροφοδότησε με πάσα τον Μπλατσέρη ο οποίος εκτέλεσε στην κίνηση για το 4 - 0.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παπακωνσταντίνου από δημιουργός έγινε σκόρερ όταν έγινε αποδέκτης όμορφης κάθετης πάσας και με πλασέ νίκησε τον Κουκούτση για το τελικό 5 - 0.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Καραμπούζης (68΄Μπρόσκα), Δημολιός, Γκόλτσιος, Καραλούλης (68′ Σάρρα), Γκαραλιάκος (60′ Παπακωνσταντίνου), Αετόπουλος, Μπλατσέρης (90′ Γκόλτσιος), Πασσάς, Κερμελίδης (84′ Κώστας)

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης (55′ Βασιλειάδης), Αετόπουλος, Αβδουλάς, Κολοβός, Βογιατζής, Καραμάνος, Μπιρόλ (63′ Σδράλης Θ.), Περδίκης (82′ Ζαφειρίου), Καφαντάρης (63′ Καζάκος), Νικόλι (55′ Παραφέστας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Στάμος, Ρουπέλας.

*Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί την διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων για την άψογη φιλοξενία.