Βαθμολογία

Με υπογραφή Τσιάκου, 1-0 ο Φαλανιακός τη Γιάννουλη (PICS)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (10/12) στην φιλόξενη Φαλάνη, ανάμεσα στον τοπικό Φαλανιακό και την Δήμητρα Γιάννουλης για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους όμως να καταφέρνουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ που σημείωσε ο έμπειρος φορ του Φαλανιακού Κώστας Τσιάκος στο 57’.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, είχαν και οι δύο τις καλές τους στιγμές με τους γηπεδούχους όμως να σκοράρουν και να παίρνουν και τη νίκη.

Δεδομένου ότι το ματς έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν φιλότιμη προσπάθεια.

Στο 18’ ο Ντανίκας από αριστερά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκανάτσας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

Στο 30’ ο Καρβούνης για την Γιάννουλη, μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ, που πέρασε λίγο άουτ.

Οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν λίγες. Στην επανάληψη και στο 57’ ο Τσιάκος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 (η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Γιάννουλης).

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντανίκας για την Φαλάνη έκανε το σουτ, αλλά πέρασε λίγο άουτ.

Στο 65’ ο Νάστας εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε ο τερματοφύλακας της Φαλάνης τον κίνδυνο.

Στο 73’ η Γιάννουλη έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Νάστας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αλατάς πήρε την κεφαλιά από κοντά, όμως ο Κωνσταντίνου έδιωξε σωτήρια, σε μία εξαιρετική απόκρουση.

Τελευταία φάση για την Γιάννουλη, που πίεσε μετά το 1-0, στο 88’ με το σουτ του Αλατά να διώχνει δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Πάνου, Καρυώτης (72’ Ιγγλέζος), Στάμος, Κουρτεσιώτης, Γκανάτσας (60’ Ευαγγελούλης), Πανταζής Γ., Καρακίτσιος (60’ Λυγούρας), Ζουρλαδάνης (46’ Σκόμπας), Τσιάκος, Ντανίκας (72’ Μπλάνας).

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Ντελλής (59’ Μπόντε), Μπουκουβάλας (26’ λ.τρ. Ματσικόπουλος), Αλατάς, Μπάμπαλης, Νάστας, Λάτσος (59’ Αμπατζίδης), Καρβούνης, Καρέλας, Γκαλγκανόπουλος (85’ Βασιλόπουλος), Αρσένης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Νάκας, Γκόγκος.