Βαθμολογία

30 χρόνια Επαγγελματικού Μπάσκετ, 30 Κορυφαίοι για το Hall of Fame!

Την δημιουργία του Ψηφιακού Hall of Fame γιορτάζει στα 30 χρόνια Επαγγελματικού Μπάσκετ ο ΕΣΑΚΕ. Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ο ΕΣΑΚΕ γιορτάζει τα 30 χρόνια Επαγγελματικού Μπάσκετ με την δημιουργία του Ψηφιακού Hall of Fame της Basket League και την ανάδειξη από εσάς τους φιλάθλους των πρώτων 30 Αθλητών του.

Οι πρώτοι 30 Πρωταγωνιστές που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού θα τιμηθούν στην ανάπαυλα του Κεντρικού Αγώνα του 25ου All Star Game - ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» με ώρα έναρξης τις 13:00 – σε μια συγκινητική τελετή εισόδου στο Hall of Fame που θα... ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ!

Κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίζει μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 12 το βράδυ μια φορά την ημέρα 30 Αθλητές που χάρισαν μαγικές στιγμές. Πέρα από τους προτεινόμενους αθλητές που εμφανίζονται στην οθόνη του, μπορεί να ψηφίζει και αθλητές τους οποίους θέλει να συμπεριληφθούν στους πρώτους 30 και δεν παρουσιάζονται στους προτεινόμενους στην επιλογή «Άλλος Αθλητής».

Ταξιδέψτε στον χρόνο και στις αναμνήσεις και ψηφίστε εδώ τους 30 Κορυφαίους Αθλητές των 30 ετών Επαγγελματικού Μπάσκετ!».