Βαθμολογία

Ο Εδεσσαικός ανακοίνωσε τον προπονητή Γιώργο Καραισαρίδη

Ο Εδεσσαικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιώργο Καραισαρίδη. Αναλυτικά:

O Eδεσσαικός με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καραισαρίδη. Ο νέος τεχνικός των Πρασίνων είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην Αυστραλία στην ομάδα NPL HEIDELBERG UNITED (Μέγας Αλέξανδρος), ενώ την περσινή χρονιά είχε ενταχθεί στο τεχνικό team του Αλμωπού. Σαν ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Καραισαρίδης άνηκε στην χρυσή φουρνιά της Α' Εθνικής του Εδεσσαικού έχοντας μεγάλη καριέρα και στις ομάδες της Καλαμάτας, Καβάλας, Πανιώνιο, Αθηναικό και Κέρκυρα.

Η διοίκηση του Εδεσσαικού καλοσωρίζει ένα δικό της παιδί και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του ο νέος προπονητής του Εδεσσαικού Γιώργος Καραισαρίδης μας είπε τα εξής:

Βρίσκομαι εδώ κατανοώντας πλήρως τι σημαίνει Εδεσσαικός για μένα. Εξάλλου είναι η ομάδα που ξεκινήσα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά.Είναι ακόμα σχετικά νωρίς,αλλά χρειαζόμαστε σίγουρα σκληρή δουλειά, πειθαρχία, ταπεινότητα, προγραμματισμό και όραμα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό με γερές βάσεις όχι μόνο για φέτος αλλά και για τις επόμενες χρονιές. Σίγουρα ο προκάτοχος μου έχει αφήσει ήδη ένα πολύ καλό έργο. Ο Εδεσσαικός είναι μια ιστορική ομάδα με απόλυτο σεβασμό στο Πανελλήνιο και εγώ από την πλευρά μου θελω να φανώ αντάξιος στην ιστορία του Συλλόγου.