Βαθμολογία

Ντιουλγκέροφ: «Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσει η ομάδα»

Ο Στανισλάφ Ντιουλγκέροφ ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του Απόλλωνα Λάρισας στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πόντου καθώς πέτυχε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα. Αυτό ήταν το πρώτο επαγγελματικό γκολ για τον 19χρονο Βούλγαρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος όπως επισήμανε στην «Ε», ευελπιστεί να πετύχει κι άλλα με τους «κυανόλευκους».


«Είμαι χαρούμενος όχι μόνο γιατί ήταν το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ, αλλά γιατί με αυτό κρίθηκε το παιχνίδι και χάρισα τη νίκη στην ομάδα μου» είπε ο Στανισλάφ Ντιουλγκέροφ και πρόσθεσε:

«Έχω ενθουσιαστεί και ευελπιστώ να πετύχω κι άλλα με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μου σ’ αυτό που θέλει να κάνει φέτος. Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν σκεφτόμουν εάν θα σκοράρω ή όχι. Εκείνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να κερδίσει η ομάδα. Πήρα όμως μία εξαιρετική ασίστ από τον Σιατραβάνη και έκανα ιδανικό τελείωμα».

Για τον φετινό Απόλλωνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2, o 19χρονος μεσοεπιθετικός από το Μπουργκάς είπε: «Πιστεύω ότι έχουμε μία ομάδα με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες, ο προπονητής είναι εξαιρετικός και πιστεύω ότι έχουμε πολλά ακόμα να δείξουμε. Το κλίμα είναι οικογενειακό κι αυτό λέμε πριν από κάθε αγώνα ότι είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Από κει και πέρα το πρωτάθλημα είναι δυνατό και σίγουρα είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε σκληρά. Πιστεύω ότι τακτικά, αλλά και σε θέματα φυσικής κατάστασης είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Τέλος σχετικά με τις εντυπώσεις του από τη Λάρισα είπε: «Η πόλη είναι εξαιρετική. Είναι ζωντανή, υπάρχει κίνηση και το κυριότερο ο κόσμος είναι φιλόξενος».

Πηγή: Ελευθερία