Βαθμολογία

«Χτίζει» σερί ανόδου η ΑΕΛ

Σε τροχιά ανόδου κινείται σταθερά η ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 (στον Α’ Όμιλο). Οι «βυσσινί» προέρχονται από ένα σερί τριών νικών και στόχος τους είναι να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, κοιτάζοντας πλέον το «4 στα 4» στην Αριδαία στο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 14:45 με αντίπαλο τον Αλμωπό.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη κινείται πλέον με κεκτημένη ταχύτητα, ωστόσο διατηρεί χαμηλούς τους τόνους καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και η προσπάθεια κατά συνέπεια πρέπει να είναι διαρκής και επίπονη. Το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, η αγωνιστική ομοιογένεια, αλλά και το γεμάτο ρόστερ με παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις όταν παρουσιάζεται ανάγκη, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο «πονοκέφαλος» του τεχνικού των «βυσσινί» μετά τον τραυματισμό του Όγκμποε αρχίζει σιγά-σιγά να περνά, καθώς τόσο ο 20χρονος Μάρκος Νίνο (που σκόραρε στη νίκη επί του Θεσπρωτού), αλλά και οι Πεντρόσο, Μαυριάς, Τσουμάνης, Γλυνός και Κούστα (που τα πάει καλά μετά τον τραυματισμό του) μπορούν να καλύψουν κενά στην επίθεση και να διατηρήσουν την πολύ καλή αγωνιστική αποτελεσματικότητα της ομάδας, εντός και εκτός έδρας.

Ένα από τα βασικά ζητούμενα για την ΑΕΛ, είναι να «χτίσει» σερί που θα της δώσει τη δυνατότητα να ανοίξει τη βαθμολογική ψαλίδα από τους υπόλοιπους μνηστήρες της ανόδου. Η ποιότητα των παικτών καθώς επίσης και η μέχρι τώρα εικόνα των «βυσσινί» μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείχνουν ότι μπορεί η ΑΕΛ να πετύχει κάτι τέτοιο και πλέον το μυαλό όλων επικεντρώνεται στην τέταρτη σερί νίκη (και πέμπτη συνολικά) στην Αριδαία (άλλο ένα παιχνίδι της ΑΕΛ δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη).

Πηγή: Ελευθερία