Βαθμολογία

ΑΕΛ: Βρίσκει λύσεις...

Πέρυσι η ΑΕΛ είχε μια ομάδα που εντυπωσίασε παρότι δεν ανέβηκε κατηγορία και φέτος δείχνει να εκμεταλλεύεται κατά τον καλύτερο τρόπο την περσινή ομοιογένεια που δημιουργήθηκε, αλλά κυρίως να αξιοποιεί τους παίκτες που είχαν δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Ένας εξ αυτών είναι ο 20χρονος Μάρκος Νίνο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια, εκ των οποίων στα έξι μπήκε ως αλλαγή, όμως φέτος, στο πρώτο που αγωνίστηκε μετά από τον τραυματισμό και την ίωση που τον ταλαιπώρησε, πέτυχε και τέρμα, οδηγώντας τους «βυσσινί» σε νίκη επί του Θεσπρωτού με 2-0 (το άλλο τέρμα πέτυχε ο Νικολιάς).

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ μπορεί να μη βρήκε φορ κρούσης αντί του Όγκμποε, καθώς ο Πεντρόσο περισσότερο φαίνεται σε δημιουργικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα παίρνει αρκετές βοήθειες από τα πλάγια. Εκεί, εκτός των Πεντρόσο, Νίνο, Νικολιά, υπάρχουν ακόμα ο Μαυριάς (έχει μονιμοποιηθεί ως αλλαγή) και ο Γλυνός που δεν είδαμε τη φετινή σεζόν.

Στα καθαρά σέντερ φορ, σίγουρα ο Κούστα δείχνει πρόοδο μετά τον τραυματισμό του, ενώ δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να εμπιστευτεί ο Γκουτσίδης τον νεαρό Τσουμάνη.

Η ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο φαβορί ανόδου (θα είναι αποτυχία αν δεν ανέβει) βασιζόμενη στην καλύτερη ποιότητα παικτών και στην ομοιογένεια που έχει από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ήδη βρίσκεται σε θέση ανόδου (ο ΠΑΟΚ Β’ δεν έχει δικαίωμα ανόδου) και αρχίζει να δείχνει σημάδια δημιουργίας διαφοράς από τους διώκτες της.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:00 όπου θα παίξει εκτός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

ΠΗΓΗ: Ελευθερία
Του Σωτ. Κέλλα