Βαθμολογία

Eυγενίου: «Πρέπει να έρθει κόουτς, που να δώσει νέο έναυσμα!»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Στράτος Ευγενίου μίλησε στον LIBERO 107,4 και στην εκπομπή «Σε θέση Libero» με τους Κώστα Κούση, Αλέξη Τσαρούχα και Νίκο Μοσχοβίτη. Αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας, στην αποχώρηση του προπονητή και στα επεισόδια μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό.

Για τις αλλαγές στην ομάδα: «Είναι δύσκολο να γίνουν αλλαγές λόγω των περιορισμών που έχουμε. Παρόλα αυτά μη νομίζετε ότι είναι αμελητέο το ρόστερ της ομάδας. Είναι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Αυτό που με ανησυχεί φέτος είναι ότι η ομάδα δεν έβγαλε το πάθος που έβγαζε»

Για την αποχώρηση του Κώστα Γεωργιάδη: «Ο προπονητής είπε πως από τη στιγμή που δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό, θα έπρεπε να αποχωρήσει. Τον τιμάει πολύ αυτό. Ποτέ δεν υπήρχε θέμα αποχώρησης από εμάς. Θεωρεί ότι υπάρχει κούραση στους ποδοσφαιριστές και δεν μπορούσε να το αλλάξει. Προσπάθησα πολλές φορές να τον μεταπείσω επειδή εγώ τον πιστεύω. Μου είπε ότι αφού δεν μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες, νιώθει ότι κοροϊδεύει την οικογένειά του»

Για το πρόβλημα του Ηρακλή: «Η ομάδα πρέπει να έχει μία σταθερότητα. Αυτό που λείπει από τον Ηρακλή είναι ένας ηγέτης που θα πάρει την ομάδα πάνω τους τις δύσκολες στιγμές. Δεν είμαι ειδικός αλλά πιστεύω πως αυτό χρειάζεται η ομάδα»

Για το νέο προπονητή: «Έχω μιλήσει με άλλους προπονητές και όλοι θεωρούν το ρόστερ της ομάδας πολύ καλό. Δεν έχει κλείσει ακόμα κανένας. Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πρέπει να έρθει κάποιος που θα δώσει ένα νέο έναυσμα και να προσφέρει όσα προσέφερε ο Κώστας»

Για την επίθεση της αστυνομίας: «Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με αυτό το θέμα επειδή ασχολήθηκα με όλα τα υπόλοιπα. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα γεγονότα. Δε ρίχνω καμία ευθύνη στους οπαδούς του Ηρακλή. Κάποιοι άνθρωποι έδειξαν παραπάνω ζήλο και έγιναν όλα αυτά. Δεν υπήρχε λόγος να γίνουν επεισόδια. Οπωσδήποτε στηρίζουμε τον Ηρακλή και θα είμαστε δίπλα του»

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Συγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή επειδή μας στήριξε σε αυτές τις αγωνιστικές και εμείς τον απογοητεύσαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να επανορθώσουμε στους επόμενους αγώνες».

ΠΗΓΗ