Βαθμολογία

«Το ποτήρι ξεχείλισε… θεατές στο ίδιο έργο!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου: Δυστυχώς αν και διανύουμε μόλις την 5η αγωνιστική αντιληφθήκαμε πλέον όλοι στο πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου πως η ομάδα μας έχει γίνει με κάθε επισημότητα στόχος της διαιτησίας!

Το ‘’Δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού’’ στην περίπτωση του Απόλλωνα Πόντου βρίσκει πιστή εφαρμογή εάν αναλογιστεί κανείς πως εδώ και πέντε αγωνιστικές βρισκόμαστε θεατές συνεχώς στο ίδιο έργο!

Μια ομάδα που βάσει της αγωνιστικής της εικόνας θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 10 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα , έχει ΜΟΝΟΝ τρείς!

Θα ήταν παράδοξο να θυμίσουμε και να ξαναγράψουμε τι έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια που σφυρίγματα σε βάρος της ομάδος μας έφεραν ήττες που δεν αξίζαμε!

Όμως σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε και μάλιστα επικίνδυνα.

Από τι ακριβώς ;

Μα φυσικά από τον πρωτοετή εκκολαπτόμενο διαιτητή… από την Αρκαδία κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ που σε άριστη συνεννόηση με τους επόπτες γραμμών και τον 4ο κ. ΔΡΑΓΟΥΣΗ από το Κιλκίς έφεραν ένα αποτέλεσμα που δεν πίστευαν ούτε οι αντίπαλοί μας του Απόλλων Λάρισας!

Το γεγονός πως ο παραπάνω διαιτητής είναι άπειρος και πρωτάρης δεν μας αφορά αλλά αποτελεί πρόβλημα της ΚΕΔ , που σε κρίσιμα παιχνίδια ζωής και θανάτου ορίζουν για πρώτη φορά διαιτητές που δεν γνωρίζουν τα αυτονόητα σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών ποδοσφαίρου!

Να ήταν άραγε το άγχος και η απειρία ενός παιδιού που πειραματίστηκε επάνω στην ομάδα μας ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν θα μάθουμε ποτέ;

Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να χτυπήσουμε το καμπανάκι προς την ΚΕΔ πριν είναι αργά…

Θα καταπιούμε και αυτήν την απελπιστική διαιτησία που σήμερα μας έβλεπε με «μισό» μάτι, αλλά να μην θεωρηθεί η έως τώρα σιωπή μας και ως αδυναμία.

Για το κλείσιμο του ταμείου να αναφέρουμε πως μία ομάδα που είχε κατοχή 80-20 δέχθηκε 5 κίτρινες κάρτες , ενώ οι αντίπαλοι που αμύνονταν μόλις 2!

Μας στέρησε 2 ολοκάθαρα πέναλτι και δεν έδωσε 2 ολοκάθαρες αποβολές στους αντιπάλους μας που ανάγκασαν τον ποδοσφαιριστή μας Στάθη Μπελεβώνη να αποχωρήσει με σοβαρό τραυματισμό στην ωμοπλάτη!

Υ.Γ. Ελπίζουμε πως ο παρατηρητής του αγώνα δεν θα έχει τις ίδιες κρίσεις και πως θα προστατέψει τον πιτσιρίκο από κάποια άλλη προβληματική διαιτησία.

Εκτός και αν δεχθεί και αυτός … πίεση από την Αρκαδία!