Βαθμολογία

Άλλο ένα σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε ο Απόλλων Λάρισας

Μία ακόμη σημαντική νίκη πανηγύρισε μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, το γήπεδο του Πολύκαστρου, ο Απόλλων Λάρισας καθώς επικράτησε με σκορ 0-1.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Μόρα, παρά τις απουσίες και πάλι, κρατούσαν με αποφασιστικότητα το 0-0 και άντεξαν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι “κυανόλευκοι” πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Απόλλωνας Πόντου συνέχισε να απειλεί την αντίπαλη εστία με σουτ αλλά δίχως να βρίσκει τον δρόμο προς εστία.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 75′, όταν η ομάδα της Λάρισας πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με δυνατό σουτ του Στάνισλαβ Ντουλγκέροφ, από ωραία ασίστ του Σιατραβάνη. Στο 84′ σουτ του Σιατραβάνη πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι των Ποντίων.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν, Φράγκος (46′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Κωστίκας, Καλογέρης, Αραβίδης (46′ Εσαλό), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης (49′ Λαμπίρης Κ.), Ντιαλόσι.
 
Απόλλων Λάρισας (Μόρας): Meli, D’ Agostino, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου (46′ Contreras), Ζαχαράκης (65′ Dyulgerov), Λίταινας, Σταματής (89′ Καλούσης), Κοτσιανούλης (70′ Χαλάτσης), Σιατραβάνης, Μπεκιαρίδης (46′ Μπαλογιάννης), Κλιγγόπουλος.
 
Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας). Βοηθοί: Δανδανόπουλος, Χρυσέλης (Ξάνθης).