Βαθμολογία

Ρότσα: «Στόχος μας είναι να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»

«Ήρθε ένα γκολ που, αν δεν είναι οφσάιντ, εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από αύριο». Αυτό τόνισε ο προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, από πλευράς ισορροπίας μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, με φυσιολογική κατοχή της μπάλας από την ΑΕΛ και ήρθε ένα γκολ που αν δεν είναι οφσάιντ εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από αύριο. Έτσι μου φάνηκε εμένα από τη θέση που βρισκόμουνα, αλλά τελοσπάντων. Ένα δεύτερο ημίχρονο από τα μέτρια που κάναμε εμείς μέχρι τώρα, παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με το δοκάρι του Μπίκα, αλλά κοπήκαμε εντελώς και η ΑΕΛ είχε την κατοχή και την υπεροχή κι έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι, χωρίς να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κέρδισε δίκαια η ΑΕΛ και εμείς προχωράμε. Είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά με καλούς ανθρώπους και προχωράμε. Ο στόχος μας δεν είναι η κορυφή, ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ανταγωνιστική ομάδα, με όλα τα προβλήματα που κουβαλήσαμε σήμερα, νομίζω ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το δεύτερο γκολ ειδικά κοπήκαμε.

Νομίζω είχε την υπεροχή η ΑΕΛ και το τελευταίο κομμάτι είναι πάντα η εικόνα που μένει, αλλά τελοσπάντων, είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, τελείωσε πάμε για το επόμενο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, παρά να μιλήσουμε για το παιχνίδι από Τρίτη και προχωράμε. Δεν σημαίνει τίποτα, είναι μία ήττα. Για εμάς υπάρχει και η ήττα μέσα στο λεξιλόγιό μας, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε. Κάναμε καλά παιχνίδια μέχρι σήμερα και νομίζω θα συνέλθουν τα παιδιά που είναι τραυματίες και θα είμαστε καλά στη συνέχεια, έτσι πιστεύω εγώ. Έχω την ευτυχία να έχω 32 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και με υπομονή. Φαντάζομαι κάποιοι από αυτούς ήρθαν να κάνουν το επόμενο βήμα, σε εμάς και νομίζω ότι και ο Βασίλης (Παναγιώτης-Βασίλης Τσιμόπουλος) είναι από αυτούς. Το κλίμα είναι πολύ καλό, δεν μας ενοχλεί κανένας, δεν έχουμε διοίκηση που θα μας κυνηγήσει για αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα θα ‘ρθουνε, ανάλογα με την προσπάθεια που κάνουμε. Να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ελπίζω να τηρούνται τα άλλα, γιατί κρίμα τώρα υπάρχουν γιορτές και ακόμα εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχουν πάρει τα χρήματα τα σωματεία. Μία ήττα σήμερα και προχωράμε, υπάρχουν άλλα προβλήματα στη ζωή που είναι πολύ πιο δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το ποδόσφαιρο είναι καλό γιατί σου δίνει κάθε τόσο μια ευκαιρία να συνέλθεις».