Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Κουλούρι

Πελασγιώτιδα και Όλυμπος Γόννων απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 2-2. Η «Πέλα» ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 82’ ο Δάσσιος Γ. αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η ομάδα της Πελασγιώτιδας διαμαρτύρεται γι’ αυτή την απόφαση.

Το ματς ήταν δυνατό με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Στο 27’ ο Μπούμπουλης έκανε το 0-1. Στο 82’ ο Κουσιώρας έφερε το ματς στα ίσα (1-1), ύστερα από ασίστ του Δάσσιου Δ.

Περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Μάντζιαρης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα των Γόννων. Στο 92’ ο Δάσσιος Δ. σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (2-2).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Παπαγιάννης, Τσιγγάνης, Ιορδανίδης, Δάσσιος Γ., Κουπατσιάρας, Κουτσικούλης, Δάσσιος Δ., Χριστώνης, Οσμάνι (65’ Ντογάνι), Σέντζας (65’ Κουσιώρας), Γελαλής.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάνης, Τσούγιας, Μπούμπουλης Α., Ζαϊρές Γ., Καραΐσκος, Σερίφης (74′ Μπαλαούρας), Μπούμπουλης Ε. (70′ Χατζηκρανιώτης), Γκαμπέτας (70′ Κολτσίδας), Μάντζιαρης, Κόκρας, Γαγάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Δίχρης, Ντανταλής.