Βαθμολογία

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Ανθούπολη (PICS)

Η Ανθούπολη συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος). Συγκεκριμένα το Σάββατο (3/12) επικράτησε εντός έδρας του Προμηθέα με το ευρύ σκορ 7-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το τελικό σκορ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και στο τέλος πανηγύρισαν άλλη μία νίκη.

Το ματς διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα της Ανθούπολης που σκόραρε πολλά γκολ και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο.

Φιλότιμη η προσπάθεια από τους παίκτες του Προμηθέα που προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 5-1.

Ο Μπλέντι Μούτσα σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ από ένα οι Κατσαμπέλας και Κακαβίτσης. Ο Σεΐζης σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τον Προμηθέα.

Στην επανάληψη σκόραραν για τους νικητές οι Κακαβίτσης και Παπαδάκος.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Αναστασίου Β. (65’ Αναστασίου Π.), Μαριγκούδης, Σελλήνης (65’ Παπαστάθης), Κατσαμπέλας, Πρίφτη (68’ Σκάκος), Μούτσα Μπλέντι, Μούτσα Σέσι (68’ Κλαούντιο), Αντωνόπουλος, Παπαδάκος, Κολοβός, Κακαβίτσης (75’ Χατζόπουλος).

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Γκόβαρης, Κώστας (80’ Παραλυκούδης), Ηλιόπουλος, Γκέκας, Καρβουνάρης, Φάκας (70’ Δαούλας), Σεΐζης, Τσιπλικιάρης, (80’ Διβανές), Δολμές, Ασίκογλου (70’ Τζιώρας), Κατσικάρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Αναστασίου, Βαλιώτης.