Βαθμολογία

Πήρε μπροστά η «μηχανή» του Ελευθεραί! (PICS)

Το Ελευθεραί με τρία τέρματα απέναντι στον Ολυμπιακό Αμπελιάς ανέκτησε το χαμένο έδαφος και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Δεν ξεκίνησε με το δεξί στα πρώτα ματς γιατί την ομάδα ταλάνιζαν πολλοί τραυματισμοί, σιγά - σιγά όμως ανακτά τη δύναμή του και επιστρέφουν οι παίκτες του.

Στο σημερινό παιχνίδι στο 25’ το Ελευθεραί άνοιξε το σκορ, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Τσεκούρας και ο Ρίζος Οικονόμου πέτυχε ένα ωραίο γκολ και έγινε το 1-0.

Χαμένη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα του Θεοδώρου, που πέρασε την άμυνα έκανε και το σουτ, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 35’ και 42’ δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες χαμένες για την Αμπελιά, στην πρώτη φάση τον Χίντα σταμάτησε προ της εστίας ο Ντουρουντάκης και στη δεύτερη φάση ο ίδιος παίκτης μπροστά από τον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο 46’ ο Βαγγέλης Θεοδώρου πέρασε την άμυνα, καθώς και τον Νίκου και σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Σίγουρα οι γηπεδούχοι στην επανάληψη μπήκαν με άλλη ψυχολογία και συνέχισαν να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες.

Στο 52’ ωραίο σουτ του Καλαμπάκα η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 54’ μπαλιά ακριβείας του Γκουζιώτη για τον Καλαμπάκα που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 59’ ωραίο σουτ του Μιχαλόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα ο Χρήστος Γκουζιώτης στο 63’ έκανε και το 3-0.

Δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες ακόμη για το Ελευθεραί στο 75’, Μακρίδης, Ιατρόπουλος και Θεοδώρου συνδυάστηκαν άψογα αλλά δεν βρήκαν δίχτυα και στο 77’ ο Μιχαλόπουλος έκανε ένα πολύ καλό σουτ, ωραία και η απόκρουση από τον Νίκου.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι το σκορ έμεινε στο 3-0 για την ομάδα του Ελευθεραί.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Ματζώνης (46’ Μιχαλόπουλος), Μακρύδης, Ντουρουντάκης, Χλόπτσιος, Τσεκούρας, Καλαμπάκας, Οικονόμου, Κατσικαλούδης (62’ Ιατρόπουλος), Θεοδώρου, Γκουζιώτης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Γκάγκουρας, Θλιβερός (62’ Πάσσιος), Τζιόγκας, Χριστοδούλου, Πλίτσης, Χίντα, Σκέτζας, Καμπέρης, Γκρίφσα, Τοψύδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Ρουπέλας, Λιόλιος.