Βαθμολογία

Νέο τρίποντο για την Δόξα Αμυγδαλής

Νέο τρίποντο για την Δόξα Αμυγδαλής, αυτή τη φορά επικράτησε στην έδρα της του Μυραϊκού με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Πενήντα και πλέον φίλαθλοι της Αμυγδαλής βρέθηκαν στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Στο 20’ με ωραία εκτέλεση φάουλ ο Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 30’ το σουτ του Αδαμούλη έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά μετά, το πλασέ του Κολέτσι είχε την ίδια τύχη.

Στην επανάληψη 48’, 52’ και 60’ ευκαιρίες έχασε ο Νίκος Στεφανούλης στο παιχνίδι.

Στο 58’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Φλάβιου Κολέτσι, ο Χατζόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 65’ αντέδρασε ο Μυραϊκός με την κεφαλιά του Χατζηστεφάννου που μείωσε σε 2-1. Στο 70’ απευθείας κόκκινη για τον Αποστολόπουλου της Αμυγδαλής και έτσι η ομάδα του έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Ο Μυραϊκός πίεσε για την ισοφάριση στο 75’, ο Χατζηστεφάννου έκανε και πάλι την κεφαλιά και έφυγε άουτ. Στο ίδιο λεπτό χαμένη ευκαιρία για τον Φλάβιο Κολέτσι και στο 80’ χαμένη κεφαλιά για τον Μυραϊκό με τον Οικονόμου και πέντε λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία χαμένη με τον Φλάβιο για την Αμυγδαλή

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αποστολόπουλος, Παπαδημητρίου, Βέϊς, Δουλαπτσής, Χατζόπουλος (60’ Οσμάνι), Αδαμούλης (65’ Μπίλης), Στεφανούλης, Μαραμής, Κολέτσι, Γαλάνης.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Κατσανούλης, Μάλτζαρης, Λαζαρίδης, Δούρος, Σακοράφας, Μπαλαντζάρας, Χατζηστεφάννου, Μάγγειρας (55’ Οικονόμου), Παναγούλης, Παπαθανασίου (80’ λ.τρ. Παπαναστασίου), Παπανικολάου (55’ Καραβιδές).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Κοσμέτου, Χαλκίδης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ