Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την Αστραπή, 2-1 την Γαλήνη (PICS)

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας πήρε μία σημαντική εντός έδρας νίκη, αφού επικράτησε του μαχητικού Απόλλωνα Γαλήνης με σκορ 2-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο.

Η αναμέτρηση είχε πολλές δυνατές μονομαχίες, τρία γκολ αλλά και ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Γαλήνης πάλεψε και έκανε μία σημαντική προσπάθεια. Μάλιστα είχε και δύο καλές στιγμές. Στο 9’ με το σουτ του Ζήκου και στο 20’ με νέο σουτ από τον Ντραμπάκουλου.

Η Αστραπή μόχθησε για το αποτέλεσμα όμως το 0-0 έμεινε το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Γαλήνη άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γεωργατζιά στο 51’.

Η Αστραπή στη συνέχεια ανέβασε «στροφές» και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το νεαρό και πολλά υποσχόμενο Σταθάκο στο 68’. Το γκολ σημειώθηκε με εξαιρετικό σουτ από πλάγια αριστερά.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ψυχολογία ήταν με την Αστραπή που έκανε την ολική ανατροπή με ωραίο τελείωμα από τον έμπειρο Καλτσά στο 78’.

Στο 86’ ο Κατσιάνος είχε δοκάρι με την μπάλα να χτυπά πρώτα στο οριζόντιο και μετά στο κάθετο.

Στις καθυστερήσεις ο Βαρσάμης από πλεονεκτική θέση αστόχησε για την Γαλήνη.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Μπόνιας, Γεωργατζιάς, Μπομπότης, Κολλάτος, Νάτσης (88’ Αλευράς),  Φουρκιώτης (68’ Αθανασόπουλος), Τσιάρας Πολ. (55’ Καλτσάς), Βρούβας (52’ Κατσιάνος) , Τσιάρας Γ., Σταθάκος Κ.

Απόλλων Γαλήνης (Σπύρος Ευαγγέλου): Σβάρνας, Ζήκος Κ. (57’ Τσαμούρας), Ντραμπάκουλος, Σουπεκιώτης, Πλατής, Σκούπρας, Βαρσάμης, Μπαλανίκας, Σαλοκανάς (75’ Λεσάι), Ζήκος Χ. (60’ Μωυσιάδης), Χαλδούπης (65’ Τζήκας).  

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Γκαρέλης, Κουβατάς.