Βαθμολογία

Φιλικό στο Κόσοβο για τον Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Η ομάδα του Απόλλωνα πήγε στο Κόσοβο, όπου θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Πρίστινα με τη φερώνυμη ομάδα (4η στο Πρωτάθλημα που έχει διακοπεί λόγω Μουντιάλ) ως φιλοξενούμενή της λόγω δεσμών που υπάρχουν με την παρουσία του Χούμολι στη λαρισινή ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο Απόλλων Λάρισας έχει επόμενη υποχρέωση την προσεχή Δευτέρα με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας: Στο Κόσσοβο και συγκεκριμένα στην Πρίστινα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) ο Απόλλων Λάρισας, όπου την Πέμπτη (01/12) στην 1 το μεσημέρι θα δώσει διεθνή φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της FC Pristina (4η στο Πρωτάθλημα που έχει διακοπεί λόγω Μουντιάλ) ως φιλοξενούμενή της, λόγω δεσμών που έχουν αναπτυχθεί με την παρουσία και του διεθνή Κοσοβάρου Buron Humolli στη λαρισινή ομάδα. 

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας διαμένει στο πολυτελέστατο Four Points by Sheraton Prishtina City (5 αστέρων), όπου στην αίθουσα γυμναστικής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, πραγματοποίησε μίνι χαλάρωμα απόψε.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Φαντίλ Βόκρι» της Πρίστινα και θα είναι ένα δυνατό τεστ για τους “κυανόλευκους” της Λάρισας. ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2, όπου έχει επόμενη υποχρέωση την προσεχή Δευτέρα με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας, στο Πολύκαστρο.

Την λαρισινή ομάδα συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης μαζί και με άλλα μέλη της εταιρείας. Με τον Απόλλωνα, για το ματς αυτό, δεν ταξίδεψαν οι Σιατραβάνης, Χατζής, Λίταινας, Meli, Garcia, Contreras και οι τραυματίες Ζιάκας, Νούσιος, Φουρκιώτης.

Ο τεχνικός των Λαρισαίων Βαγγέλης Μόρας έχει πάρει κοντά του, τους ακόλουθους 20 ποδοσφαιριστές: Οικονομόπουλο (Τ), Μπακαρό (Τ), Γιαννίτση, Κλιγγόπουλο, Καλούση, Κοτσιανούλη, Ζαχαράκη, Φυτόπουλο,, Αυλωνίτη, Μπαλογιάννη, Παρασκευούδη, D’ Agostino, Ποτόσογλου, Humolli, Χαλάτση, Σταματή, Σκύφτα, Διβανέ, Dyulgerov και Μπεκιαρίδη.