Βαθμολογία

Νταβέλης: «Όλοι μαζί να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης φιλοξενήθηκε στον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε στην απόφασή του να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ, τους στόχους και το όραμά του για τους «Βυσσινί». Ακόμη, σχολίασε την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε για να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΛ, τονίζοντας: “Υπήρξε ισχυρή συναισθηματική βάση, η οποία ωστόσο απαιτεί την κατάλληλη επιχειρηματική οπτική και οργάνωση, για να φέρουμε σε πέρας την ευθύνη που έχουμε αναλάβει”.

Ακόμη, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί», τόνισε: “Συνήθως στο ποδόσφαιρο υπάρχει ισχυρό συναίσθημα, αλλά αν δεν δεις μια ΠΑΕ με φιλοδοξίες, όπως είναι η ΑΕΛ, αλλά και κάθε ΠΑΕ που ευαγγελίζεται μια καλή παρουσία στον χώρο, υπό το καθεστώς επιχείρησης, γρήγορα θα βγάλεις προβλήματα”.

Περί του οράματος που περιβάλλει όλο αυτό το project, ο κ.Νταβέλης υπήρξε ξεκάθαρος κατ’ αρχάς ως προς την στόχευση της ανόδου, λέγοντας: “Για την φετινή χρονιά μπορούμε πλέον να δηλώσουμε ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. Δεν το κρύψαμε ποτέ και πολύ περισσότερο τώρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε με σοβαρότητα και συνέπεια γι’ αυτό. Αν η άνοδος γίνει πραγματικότητα, ξέροντας πως είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε πλήρη αντίληψη πως από εκεί και πέρα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η κατηγορία βέβαια είναι δύσκολη και χρειάζεται και τύχη για να τα καταφέρεις”.

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ σχολίασε: “Η ΑΕΛ είναι γεγονός πως έχει εκπληκτικό κόσμο, όπως έχει και την πρωτοφανή για την ελληνική περιφέρεια ιστορία με το πρωτάθλημα, τα δύο κύπελλα και τις ευρωπαϊκές εξόδους… Η αλήθεια είναι ότι για λόγους διοικητικούς, αλλά για να είμαστε δίκαιοι και λόγω πανδημίας, ο κόσμος απουσίαζε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, βλέπουμε κι εμείς ότι πλέον αντιλαμβάνεται τι συντελείται και αρχίζει να συσπειρώνεται. Ευελπιστούμε σύντομα να δούμε γεμάτο το Αλκαζάρ που φέτος μας φιλοξενεί και όλοι μαζί να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε”.