Βαθμολογία

Νεμπεγλέρας: «Καταφέραμε να βρεθούμε στην κορυφή»

Η ομάδα του Αχιλλέας Φαρσάλων πέτυχε πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ και έτσι βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α'ΕΠΣΝΛ DE TOX.

Ο προπονητής κ. Κώστας Νεμπεγλέρας σε δηλώσεις του αναφορικά με την αναμέτρηση τόνισε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας αλλά και το αποτέλεσμα όμως σημείωσε πως αυτή η εικόνα πρέπει να συνεχιστεί καθώς το πρωτάθλημα είναι "μαραθώνιος" και όχι "σπριντ". Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αχιλλέα:

"Γνωρίζαμε από την αρχή το ποσό σημαντικό ήταν να πετύχουμε την νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν απόλυτα πιστοί στο πλάνο και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και να φτάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη, έχοντας παράλληλα πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά και εικόνα.

Ο κόσμος μας ήταν φανταστικός και μας βοηθά πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκεται στο πλευρό μας και μας στηρίζει συνεχώς.

Βέβαια όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας με το Κιλελέρ περνάει στο παρελθόν και πλέον όλη μας η συγκέντρωση είναι στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται ούτε σε μια αγωνιστική ούτε αρκεί ένα καλό παιχνίδι και μια πολύ σημαντική νίκη.

Με δουλειά, εφαρμογή πλάνου και σωστή προσέγγιση όλων των παιχνιδιών θα πρέπει να συνεχίσουμε ώστε να φτάσουμε στο τέλος στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τίτλων και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Είναι σημαντικό στον ψυχολογικό τομέα και στην προσπάθεια μας το γεγονός ότι καταφέραμε να βρεθούμε στην κορυφή όμως γνωρίζουμε όλοι μας ότι πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά για να παραμείνουμε εκεί και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας."