Βαθμολογία

Πρώτη νίκη, με πολύ καλή εμφάνιση για την Δόξα Αμυγδαλής

Η Δόξα Αμυγδαλής πέτυχε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη την Κυριακή (27/11), αφού επικράτησε της Θύελλας Βασιλή με σκορ 1-4 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος – 3η αγωνιστική).

Ένα αποτέλεσμα που έδειξε πως ήταν τυχαία η ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Ναρθάκι, αφού η ομάδα της Δόξας δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να δεχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του κ. Λάζαρου Λαζαρίδη έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πάρουν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Στο αγωνιστικό o Σκουμποτής στο 10′ κατάφερε με όμορφη κίνηση και πλασέ να ανοίξει το σκορ (1-0).

Το 1-1 έγινε με τον Κολέτσι , ενώ το 1-2 σημειώθηκε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπίλη. Το 1-3 έγινε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αποστολόπουλου (το  κέρδισε ο Κολέτσι από τον τερματοφύλακα του Βασιλή). Τέλος το 1-4 ο σημειώθηκε από τον Κολέτσι με ωραία ατομική ενέργεια.

*Την επόμενη αγωνιστική, η Δόξα Αμυγδαλής θα αγωνιστεί στην έδρα της κόντρα στον Μυραϊκό (3/12 – 15:00) και στοχεύει με ανεβασμένη την ψυχολογία της να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Θύελλα Βασιλή (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς (46′ λ.τρ. Τσιάμπας), Σκουμποτής, Αλεξίου, Κομισόπουλος, Τριανταφύλλου Β. (65′ Μπόγκας), Μπερσιάνης, Μαργαρίτης, Καναβός (70′ Αρίφι), Ξυνογαλάς, Καραγιάννης (55′ Μπίνας), Τριανταφύλλου Α. (46′ Γιαχνής).

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αποστολόπουλος, Παπαδημητρίου, Βέϊς, Δουλαπτσής (70’ Μαραμής), Χατζόπουλος, Αδαμούλης, Στεφανούλης, Οσμάνι, Μπίλης, Κολέτσι.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Σούλης, Μπαλτζής.