Βαθμολογία

Καταιγιστική η Ανθούπολη!

Εντυπωσίασε γι’ ακόμη μία φορά η ομάδα της Ανθούπολης, αφού αυτή τη φορά κέρδισε τον Θερμαϊκό Στομίου με το ευρύ σκορ 1-7.

Στο 3’ ο Κολοβός με σουτ έκανε το 0-1. Επτά λεπτά μετά ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά το 0-2. Στο 15’ και πάλι ο Κακαβίτσης το 0-3. Στο 24’ ο Γιάννης Κολοβός με πλασέ το 0-4. Στο 40’ ο Παπαδάκος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 60’ ο Κακαβίτσης έκανε τρία τα τέρματά του και το 0-6. Μείωσαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια με τον Ταπατά σε 1-6. Και το τελικό 1-7 έκανε ο Μούτσα Μπλέντι με σουτ.

Στο 80’ κέρδισε πέναλτι ο Παπαδάκος, εκτέλεσε ο Μπλέντι Σέσι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Στομίου.

*Μετά την μεγάλη νίκη της Ανθούπολης, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Πρίφτης, παρέθεσε γεύμα στην ομάδα του και σε όλο το τιμ με πλούσια εδέσματα στο Στόμιο.

Θερμαϊκός Στομίου (Νίκος Χατζημπύρος): Δριστέλλας, Σκαφαρίγκας, Δάλλας, Αλεξίου, Χλωρός (46′. Τσιάρας), Χαϊνταρλής, Καρέντζος, Ταπατάς, Τσερίκου Ν., Βόγλης (46′ Τοπάλης), Παπανικολάου (67′ Οικονόμου).

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου Β. (46’ Αναστασίου Πρ.), Μαριγκούδης, Σελλήνης, Νέγκλι (46’ Παπαστάθης), Μούτσα Μπλέντι (70’ Ιωαννίδης), Μούτσα Σέσι, Κακαβίτσης (70’ Τίρχας), Αντωνόπουλος, Παπαδάκος, Κολοβός (65’ Κλαούντιο), Κουτσαμπέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Τσιρέβελος, Βελεσιώτης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ