Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Μαχητή! (PICS)

Νικητής αναδείχθηκε ο Μαχητής Τερψιθέας στο παιχνίδι με το Ελευθεραί (1-2). Δυνατό παιχνίδι με φάσεις που στο τέλος όμως χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι γηπεδούχοι στο 10’ με τον Θεοδώρου και Τόλια έχασαν ευκαιρίες για να μπούνε μπροστά στο σκορ. Από την άλλη η Τερψιθέα είχε χαμένες ευκαιρίες με τον Φανίδη, Παζιόλη και Ριζούλη. Στο 32’ κάθετο δοκάρι είχε ο Αγγελής Αχ. για την Τερψιθέα.

Ευτύχησαν όμως στο 43’ να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν η σέντρα του Παπαδόπουλου βρήκε τον Καραγκιόζη και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Το Ελευθεραί στο 65’ «απάντησε» με το σουτ του Οικονόμου έξω από την περιοχή, αφού έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης είχε και κάθετο δοκάρι στη συνέχεια.

Στο 70’ η κεφαλιά του Θεοδώρου από κοντά πέρασε άουτ. Στο ίδιο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με την ατομική προσπάθεια του Γιάννη Καραγκιόζη, αφού με πλασέ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα και έκανε το τελικό 1-2.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Βλησσαρούλης (55’ Γκουζιώτης), Μακρίδης, Ντουρουντάκης, Ζησόπουλος, Τσεκούρας, Χλόπτσιος, Βασιλείου, Θεοδώρου (85’ Μαντζιώκας), Οικονόμου, Τόλιας Κ. (55’ Τσιαδήμος).

Μαχητής Τερψιθέας (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μάκκας, Παπαδημητρίου, Ζούγκα Μαν., Κατσιαβριάς, Ζούγκα Μαρ., Τζουρμακλιώτης (65’ λ.τρ. Μήτρος), Καραγκιόζης (85’ λ.τρ. Μονάντερος), Παζιόλης, Φανίδης (75’ Αγγελής Γ.), Ριζούλης, Αγγελής Αχ. (75’ Γιαννακόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Γκαρέλης, Κοντογιάννης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ