Βαθμολογία

Θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΟΕ στην Έδεσσα (PICS)

Ο ΠΟΕ στάθηκε όρθιος στην Έδεσσα κόντρα στον Εδεσσαϊκό για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1-1).

Οι παίκτες του ΠΟΕ μόχθησαν για το αποτέλεσμα και απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. Στο 2' ο Κωστούλας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε τετ α τετ. Το 1-0 διαμορφώθηκε στο 44′ λεπτό μετά από σέντρα του Πελτέκη και κεφαλιά του Σαμαρά.

Νωρίτερα και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Κυζιρίδης είχε δοκάρι, ενώ στο 35′ λεπτό ο Εδεσσαϊκός έχασε την ευκαιρία να ανοίξει νωρίτερα το σκορ όταν το πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιάννης, αστόχησε ο Κυζιρίδης στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Ο.Ελασσόνας πίεσε έχοντας δοκάρι ο Κακάμης σε πίσω γύρισμα κεφαλιά του Cani, ενώ στο 65′ λεπτό ο Ματούλας ισοφάρισε σε 1-1, από ωραία ενέργεια του Καραγκούνη, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 95' από ωραία σέντρα του Κοντοθανάση, ο Κωστούλας με ωραία κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Εδεσσαϊκός (Θόδωρος Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Πελτέκης, Πρέτσι, Μωυσίδης, Μαγγίζης, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, Κυζιρίδης, Cani, Καραγιάννης, Σαμαράς

Ως αλλαγές έπαιξαν οι: Ιωάννου, Παρασιδης και Μίσκος στις θέσεις των Cani, Ξανθοπουλο και Καραγιάννη.

Π.Ο.Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Περτζιόνι, Τσάτσος, Ντουλάγκ (46' Καγκελίδης), Κοντοθανάσης, Φυτόπούλος (87' Κουκούλης), Κωστούλας, Ματούλας, Ιγγλεζος (58' Καραγκούνης - 80' λ.τρ. Μουλτσιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Τικόζογλου, Φακανάς, Αγγελόπουλος (Μακεδονίας).

ΠΗΓΗ