Βαθμολογία

Μόρας: «Με στενoχωρεί το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας, σημειώνοντας πως το μείον εννιά που είχε ο Απόλλων Λάρισας στο ξεκίνημα της σεζόν, φέρνει μεγαλύτερα εμπόδια στους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα: «Ικανοποιημένος είμαι μόνο από την προσπάθεια των παιδιών, αν και θεωρώ πως φοβηθήκαμε το παιχνίδι λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε. Σήμερα κέρδισε αυτός που ήταν πιο ουσιαστικός.

Με στενoχωρεί αυτό το αποτέλεσμα, γιατί τα παιδιά αδικούν τους εαυτούς τους και το έχω πει πολλές φορές. Δεν μπορείς να χτίσεις κάτι μέσα σε δύο και τρεις μήνες κι έχουμε κάνει βήματα όλα αυτό το διάστημα. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κι ότι έχει την ποιότητα για να πάρει αποτελέσματα.

Έχουμε κουραστεί να ακούμε πως είμαστε μία ομάδα που δεν κερδίζει μέσα στο γήπεδο μόνη της. Εμείς είμαστε εδώ για να παλεύουμε κάθε ματς. Αν οι υπόλοιποι έχουν έναν μαραθώνιο, εμείς έχουμε ένα Γολγοθά με το μείον που είχαμε στο ξεκίνημα κι έχουμε να κάνουμε μεγάλο δρόμο για την επίτευξη του στόχου μας.

Όσα εμπόδια κι αν έχουμε, θεωρώ πως μαζί με τα παιδιά στο τέλος θα κατακτήσουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο.

Εύχομαι στην ΑΕΛ τα καλύτερα. Όλα τα παιδιά το εύχονται εδώ πέρα, καθώς είμαστε αντίπαλοι μόνο για ενενήντα λεπτά. Άλλωστε έχουμε περισσότερους Λαρισαίους στην ομάδα εμείς αυτή τη στιγμή, από μόνοι μας γνωρίζετε πως είμαστε ΑΕΛ κι εμείς».

ΠΗΓΗ