Βαθμολογία

Ονειρεμένο ξεκίνημα για τον Παπαδόπουλο στην Ιταλία (PICS + VIDEO)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Χρήστος Παπαδόπουλος στην Ιταλία (26/11). Ο δεκαοκτάχρονος μεσοεπιθετικός μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ηρακλή Λάρισας στην Ιταλία για να μεταγραφεί στην Τζένοα. 

Επιμέλεια: Χρήστος Δαϊρετζής – Χρήστος Γκατζούλης

">http://

Σήμερα, αφήνοντας πίσω του ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που δεν του επέτρεπε να συμμετέχει στις αποστολές, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Κ19 των Ιταλών που αγωνίζονται στην Primavera 2. Ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 στο 70ο η οποία αντιμετώπιζε την Αλεσσάντρια σε εντός έδρας αναμέτρηση, ο Αλμπέρτο Τζιλανρντίνο τον χρησιμοποίησε, με τον δεκαοκτάχρονο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 90ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα διεκδικώντας την άνοδο στην Primavera 1.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι ένα παιδί από την Λάρισα, το οποίο ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Από το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Ηρακλή έδειχνε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του και υψηλές βλέψεις για την καριέρα του.

Αποτελεί επιπλέον ένα ακόμη δείγμα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στις τάξεις των ακαδημιών του Ηρακλή Λάρισας. Αναμφίβολα, οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν κάνει αρκετά μεθοδευμένη δουλεία στο ζήτημα των ακαδημιών και σταδιακά βλέπουν την επένδυσή τους αυτή να ανταμείβεται. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στον ίδιο αυτό το τέρμα να ήταν η αρχή πολλών ακόμη επιτυχιών με την φανέλα της ομάδας της Γένοβα και... γιατί όχι ακόμη μεγαλύτερων διακρίσεων.