Βαθμολογία

Ενσωματώθηκε στην ΑΕΠ Κοζάνης ο Μιχαηλίδης

Ο 18χρονος μέσος της ΑΕΠ Κοζάνης, Θοδωρής Μιχαηλίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση της ομάδας του. Αναλυτικά:

Με ανακούφιση βλέπει ο προπονητής ΑΕΠ Κοζάνης, ο κ. Σένα, τον Θοδωρή Μιχαηλίδη, να μπαίνει πια κανονικά, στο φουλ πρόγραμμα της ομάδας μας.

Λογικά την Κυριακή, στον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, ο μέσος μας από τη Βέροια, θα βρίσκεται στην αποστολή και ίσως κάνει και το ντεμπούτο του.

Ο 18χρονος μέσος, επιλέχθηκε το καλοκαίρι από τους ανθρώπους της ΑΕΠ Κοζάνης, προερχόμενος από την δεύτερη ομάδα της Βέροιας και έδειξε αμέσως το ταλέντο του διεκδικώντας θέση στην ενδεκάδα.

Με μια πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και πολλές φυσικές δυναμεις, ο Θοδωρής, είχε τη μεγάλη ατυχία να ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να μην φορέσει μέχρι τώρα τη φανέλα της ομάδας μας σε επίσημο αγώνα.

Εδώ και μερικές μέρες, φαίνεται ότι επιτέλους ξεπεράστηκε το πρόβλημα και ο 177 εκατοστά ψηλός μας χαφ, θα δώσει λύσεις στην ομάδα του Ιταλού τεχνικού.

Ο Μιχαηλίδης, σπουδαστής στην Κοζάνη, έχει προσαρμοστεί πλήρως στο υπέροχο κλίμα που επικρατεί στο Σωματείο μας και σύντομα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι κουβαλάει πολύ ταλέντο.

Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή του και βάζει τον πήχυ…ψηλά, όπως φυσικά αρμόζει στα ταλέντα μας.