Βαθμολογία

Αετός, έτοιμος να πετάξει ψηλά! (PICS)

Την Τρίτη (22/11) δείπνο παραχώρησε η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου στο ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ μετά το πέρας της προπόνησης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Τουρλακόπουλο, καθώς και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Τέα που όλα αυτά τα χρόνια είναι «φύλακας άγγελος» του Αετού, ήταν μαζί με τους ποδοσφαιριστές στην ταβέρνα του χωριού.

Το γεύμα ήταν πλούσιο με εξαιρετικό πρόβειο κεμπάπ, καθώς και άφθονες σαλάτες, φέτα, αναψυκτικά και μπύρες για όλους. Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία «ΚΙΣΣΑΒΟΣ» εμπόριο τυροκομικών -  αλλαντικών στο Μακρυχώρι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν και η ομάδα του Αετού τη φετινή χρονιά ουσιαστικά έγινε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, διεκδικεί επάξια την γρήγορη και όχι μόνο παραμονή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο πολύπειρος κ. Κώστας Κολομητρούσης που κάνει τη δική του προσπάθεια να φτάσει ο Αετός όσο ψηλότερα γίνεται.

Δέκα ποδοσφαιριστές από μικρές ηλικίες μέχρι μεγαλύτερες είναι από το Μακρυχώρι και είναι οι εξής: Ιωάννης Γραβάνης, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Χρήστος Μητσογιάννης, Κωνσταντίνος Σουπεκιώτης, Δημήτρης Γκαμπούρας, Γιώργος Λάλλας, Χάρης Τριανταφύλλου, Σωτήρης Στυμονιάρης, Ευάγγελος Μπιτσαράς, Σταμάτης Κυρίτσης.

Αυτό σίγουρα έχει τη δική του αξία γι’ αυτό και το αναφέρουμε γιατί οι ποδοσφαιριστές αγαπούν πολύ τη φανέλα που αγωνίζονται και θέλουν να συνεχίσουν τη μεγάλη ιστορία που είχε ο Αετός στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος τα προηγούμενα χρόνια.

Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ καλή, γέλια και χαρούμενες φωνές ηχούσαν από τους παίκτες και όλοι τους έφυγαν ευχαριστημένοι από την όμορφη βραδιά.

Το athleticlarissa ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία και σας παραθέτει φωτογραφίες από την προπόνηση και το γεύμα στη συνέχεια...