Βαθμολογία

Πρόκριση με εντυπωσιακό σκορ για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων (PICS)

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πήρε μία μεγάλη σε έκταση νίκη – πρόκριση στο γήπεδο Θεσσαλικού και απέναντι στην ομάδα της Χαραυγής με σκορ 2-7!

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο (πραγματικός βούρκος) που δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες.

Το συγκρότημα του κ. Βασίλη Τσιανάκα απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο, σημείωσε επτά γκολ και πήρε μία μεγάλη πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Από την άλλη οι παίκτες του κ. Γιώργου Σκαφιδά εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο α’ μέρος, έχοντας στη σύνθεσή τους αρκετούς ιδιαίτερα έμπειρους παίκτες. Φιλότιμη η προσπάθεια των παικτών της Χαραυγής που για ένα ημίχρονο κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο που αγωνίζεται και μία κατηγορία παραπάνω.

Στο 5΄ο Λέτσιος έκανε το 1-0 μετά από προσπάθεια του Σχοινά. Στο 22’ ο Παληγιάννης με προβολή μετά από ασθενής απόκρουση του Ντούσιου σε κεφαλιά του Τασιόπουλου έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.

Στο 27΄ο Κώστας Φιλίππου με σουτ μετά από γύρισμα του Γαλάνη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Χαραυγή (2-1).

Οι Χαλκιάδες στο 45’ είχαν την «απάντηση». Ο Τασιόπουλος πήρε τη μπάλα και σε κενή εστία έγραψε το 2-2 μετά από ωραία μεταβίβαση του Γκατζόγια.

Στο 45+2’ ο Τασιόπουλος πήρε και πάλι την πάσα του Λιούρα, δίνοντας γα πρώτη φορά το προβάδισμα στον Μέγα Αλέξανδρο (2-3).

Στην επανάληψη ο Μέγας Αλέξανδρος σημείωσε τέσσερα τέρματα με τους Λιούρα (54’), Ραντάτσι (75’), Αργυρακούλη (79’) και Αναγνώστου (80’), γράφοντας το τελικό 2-7.

Οι Χαλκιάδες είχαν ευκαιρίες με τον Τασιόπουλο (10’, 72’). Από την άλλη η Χαραυγή είχε τις δικές της καλές στιγμές με τους Δαμασιώτη (33’, 39’), Γαλάνη (44’) και Λέτσιο (48’, 52’).

Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Ντούσιος, Στρατίκης, Τέλιος, Πατσιούρας (77΄Μήτσης), Λέτσιος, Γαλάνης (77΄Βουλτσίδης), Σχοινάς, Δαμασιώτης, Μητράς, Χυσένη (46΄Κρικέλης), Φιλίππου (46΄Σκαφιδάς).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος (77΄Χαρισούλης), Γκουνάρας Χ., Γκουνάρας Στ., Ζαχόπουλος, Σκέγια, Παληγιάννης, Καναβός (71΄Αναγνώστου), Γκατζόγιας (67΄Ραντάτσι), Τασιόπουλος, Λιούρας, Αργυρακούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Ρουπέλας, Βασιλός.