Βαθμολογία

Επισκοπή: Επισπορά στον χλοοτάπητα του Τσεσμέ

Η Επισκοπή έκανε γνωστά μέσω ενημέρωσης τα νέα της Κρητικής ομάδας, αλλά και ότι έγινε επισπορά στον χλοοτράπητα του Τσεσμέ. Αναλυτικά:

Την προσήλωσή τους στα καθήκοντά τους και την εκ νέου προσπάθεια για μία νέα αρχή, σαφώς καλύτερη από δόθηκε μέχρι σήμερα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.
Λίγο μετά την οριστική αποχώρηση του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου και των συνεργατών του κ.κ. Κάκογλου, Κασκαμπανιώτη οι οποίοι πέρασαν από το γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” (εκεί τελικά έγινε η προπόνηση) για να αποχαιρετίσουν τους ποδοσφαιριστές, έγινε η συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον αγωνιστικό χώρο και εκεί τους μίλησε ο κ. Νικολιδάκης για το πως έχουν τα πράγματα αλλά και για τον λόγο της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας.
Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ κ. Τάσος Τριαντάφυλλος ο οποίος τους εμψύχωσε για τη δύσκολη συνέχεια. Εκεί ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Παπαδάκης αλλά και ο υπεύθυνος των τμημάτων Under, Μπάμπης Αποστολάκης.
Την προπόνηση διεξήγαγαν ο προπονητής της Κ19 που τελεί υπηρεσιακά καθήκοντα Παναγιώτης Καραντάθας και ο προπονητής τερματοφυλάκων που ανέλαβε και την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών (είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ) Γιώργος Χαραλαύτης.

Επισπορά στον χλοοτάπητα του Τσεσμέ
Στο μεταξύ, σήμερα (Δευτέρα 21/11) ξεκίνησε επισπορά στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε όπου η προπόνηση άλλαξε γήπεδο…
Η ΠΑΕ Επισκοπή που φροντίζει να συντηρεί το προπονητικό γήπεδο στον Τσεσμέ με δικά της έξοδα ξεκίνησε την απαραίτητη επισπορά, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει χρήση του γηπέδου σε περίπου 25 μέρες.