Βαθμολογία

Γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου στο εκκλησάκι της 361 ΠΑΠ

Δήλωση Δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη

Στο στρατόπεδο της 361 ΠΑΠ ανήμερα της Εορτής Εισόδια της Θεοτόκου  παρευρέθηκε  ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, καλεσμένος του διοικητή της μονάδας Αν/χη Αθανάσιου Δεδικούση  και συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία. Το γραφικό εκκλησάκι αφιερωμένο στα Εισόδια της Θεοτόκου βρίσκεται εντός του στρατοπέδου της 361 ΠΑΠ.

Πλήθος πιστών από τις γύρω περιοχές, όπως και λοιπές στρατιωτικές και πολιτικές Αρχές συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία, λειτουργούντος του Αρχιμανδρίτη  π. Νεκταρίου, συνοδεία καλλίφωνων στρατιωτικών ψαλτάδων.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας  ο διοικητής Αν/χης της 361 ΠΑΠ κ. Δεδικούσης , δεξιώθηκε των πολιτικών, στρατιωτικών Αρχών και των πολιτών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης αναφέρει: «Διπλή γιορτή σήμερα, για την Ορθοδοξία και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.

Όλο το Έθνος μας τιμά τη διπλή αυτή εορτή και αποδίδει αναγνώριση και σεβασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις για την προσφορά τους στην πατρίδα.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία και δύναμη στις γυναίκες και στους άνδρες όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων που εγγυώνται την ασφάλειά μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης,  αποφασιστικότητα και απαράμιλλη αφοσίωση υπερασπίζονται τα σύνορά μας από κάθε απειλή.Τους οφείλουμε πολλά.

Η Παναγία Υπέρμαχος Στρατηγός, να τους προστατεύει και να τους καθοδηγεί. Εύχομαι χρόνια πολλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στο πολιτικό προσωπικό που τις επικουρεί σε κάθε πεδίο».