Βαθμολογία

Τέλος ο Παπαβασιλείου από την Επισκοπή

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την απόλυση του Σάκη Παπαβασιλείου από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Ελληνας προπονητής είχε απολογισμό μια ισοπαλία και δύο ήττες σε τρία ματς πρωταθλήματος της Super League 2. H ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.

Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσπάθεια που κατέβαλλε σ’ αυτές τις 30 μέρες και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία.

Η λύση συνεργασίας “ακολουθεί” και τους συνεργάτες του κ. Παπαβασιλείου, κ.κ. Νικηφόρο Κάκογλου, Γιάννη Κασκαμπανιώτη τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί για την προσφορά τους σ’ αυτό το χρονικό διάστημα που εργάστηκαν».

Με Καραντάθα η Επισκοπή

Υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε στην ΠΑΕ Επισκοπή ο Παναγιώτης Καραντάθας, μετά την απόλυση του Σάκη Παπαβασιλείου. Η ανακοίνωση: «Στο μεταξύ, χρέη προπονητή στην ομάδα της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Καραντάθας. Ο προπονητής της under 19 θα βρίσκεται σήμερα στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ όπου θα γυμνάσει την ομάδα μας στις 15.00. Μαζί του θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Χαρλαύτης».