Βαθμολογία

Πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνδιοργάνωση με την ΕΠΟ, υπό την εποπτεία της UEFA, του τουρνουά «Hello Football Friend», το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, από τις 09.00 έως τις 16.00, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. 

Η πρωτόγνωρη αυτή εκδήλωση του ποδοσφαίρου πραγματοποιείται με την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεργασίας μας και φυσικά, την ευγενική χορηγία του Δήμου Λαρισαίων και είναι αφιερωμένη στην κοινωνική διάσταση του Αθλήματος, ώστε να προάγονται στα μικρά παιδιά οι αξίες της συμμετοχής, της ισότητας και του Ευ Αγωνίζεσθαι. 

Το «Hello Football Friend» εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και περιλαμβάνει τουρνουά ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια έως 12 ετών, διαδραστικούς αγώνες με ποδοσφαιριστές, ομιλίες για την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου και πολλά ακόμη events σχετικά με τα παιδιά.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, το οποίο θα στηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, οι Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του Νομού  θα προσφέρουν στον κόσμο της Λάρισας τη μοναδική δυνατότητα  να παρακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή δράση! 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και διάφορα happenings.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για το ακριβές πρόγραμμα των ομάδων στο τουρνουά, αλλά και για τις δραστηριότητες που θα το συνοδεύσουν στη διάρκειά του.

Η παρουσία όλων σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και η συμμετοχή στην προσπάθεια ένταξης του αθλητισμού μέσα στο κοινωνικό σύνολο είναι πολύ σημαντική και θα σκορπίσει χαρά στα παιδιά που θα λάβουν μέρος.