Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Την νίκη με σκορ 4 - 1 πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στην αναμέτρηση κόντρα στον Δαμασιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΝΛ - DETOX και έτσι έφτασε τους 13 βαθμούς όντας στην 2η θέση μια αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι εντός έδρας με την ΑΕ Κιλελέρ το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26/11 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Στο 10' ο Μπλατσέρης εκτέλεσε κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Παπακωνσταντίνου άνοιξε το σκορ (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 28' όταν ο Δούκας με έναν "κεραυνό" έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" του Σταυράκη και πέτυχε το 1 - 1.

Στο 35' ο Παπακωνσταντίνου "έσπασε" την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο επερχόμενος Μπλατσέρης με σουτ πέτυχε το 2 - 1. Στο 49' ο Κουμπούρας μετά από εκτέλεση κόρνερ με κοντινή προβολή πέτυχε το 3 - 1.

Έξι λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου συνδυάστηκε με τον Μπλατσέρη, δημιούργησε ρήγμα από τα αριστερά, "έσπασε" την μπάλα και ο Μακρής προ κενής εστίας πέτυχε το 4 - 1.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης αποχώρησαν από το ματς με κόκκινη κάρτα οι Καρακάνος και Οικονόμου από τον Δαμασιακό και ο Κουμπούρας από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Κουμπούρας, Δημολιός, Καραμπούζης, Λάιος (70΄ Χουσενάι), Γκαραλιάκος (60′ Αετόπουλος), Μπλατσέρης (90΄Γκόλτσιος), Μακρής, Παπακωνσταντίνου (60′ Πασσάς), Κερμελίδης (70′ Καραλούλης).

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης): Γεωργούλας, Οικονόμου, Μπακαΐμης, Καρακάνος, Μουσιάρης Δ., Μουσιάρης Θ., Κυρατζής (57΄Δελιχάς), Κυριάκος (70′ Μπακαΐμης Χρ.), Δούκας, Τσιάλτας (57′ Τσιάγκος), Δημητρέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Νίκζας, Μπλιώνας.