Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για το Κιλελέρ (PICS)

Το Κιλελέρ αναμετρήθηκε την Κυριακή (20/11) με τον Κίσσαβο Συκουρίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το ευρύ σκορ 7-0 και να συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι παίκτες του κ. Κώστα Κατσάρα είχαν την κατοχή και την ανωτερότητα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Πολύ νωρίς ευτύχησαν στο 18’ να ανοίξουν το σκορ με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον Άκη Βαγενά και δύο λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 με τον ίδιο παίκτη.

Από την άλλη ο Κίσσαβος στάθηκε άτυχος αφού στο 34’ έχασε έναν πολύτιμο παίκτη τον Αντώνη Ραμάϊ και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κορδέλας στο 41’ δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αγωνιστούν για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν σε ένα ματς που δεν τους πήγε καλά, λόγω των σοβαρών τραυματισμών που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Το Κιλελέρ είχε τη δύναμη και επικράτησε, φυσικά εκμεταλλεύτηκε και την αριθμητική υπεροχή και έτσι στο 55’ και 57’ πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Δημήτρη Αναγνώστη και ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Από ένα σημείο και μετά το Κιλελέρ ήταν πραγματικά απειλητικό, έτσι στο 78’ έκανε και το 5-0 και φυσικά στο 83’ και 86’ ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 7-0.

Το Κιλελέρ σίγουρα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η διοίκηση είναι εδώ και πολλά χρόνια η ίδια και δείχνει μεγάλη σοβαρότητα με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Φτάρα να ηγείται της όλης προσπάθειας και να έχει δίπλα του άξιους συμπαραστάτες, με τους παίκτες να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και τον έμπειρο τεχνικό κ. Κώστα Κατσάρα να έχει αναλάβει από το περασμένο καλοκαίρι να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 18’ ο Μπαρούτας έβγαλε τη σέντρα και ο Άκης Βαγενάς με καταπληκτικό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 20’ αυτή τη φορά ο ταχύτατος Δημήτρης Αναγνώστης έβγαλε τετ α τετ τον Άκη Βαγενά και αυτός έκανε το 2-0 με σουτ. Στο 32’ καλό σουτ του Βαγενά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 36’ μία καλή στιγμή για το Συκούριο, όταν το καλό σουτ του Λιόγκα έβγαλε με υπερένταση ο Κουτσιρίμπας σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Βελής, την κεφαλιά από κοντά ο Κουλουκτσής, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 55’ ο Αναγνώστης έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 57’ ο ίδιος παίκτης με «τακουνάκι» έκανε και το 4-0.

Στο 78’ ο Φασούλας με κεφαλιά το 5-0, στο 83’ ο Κουβελάς συνδυάστηκε άψογα με τον Φασούλα, με τον τελευταίο να σκοράρει για το 6-0 και στο 86’ ο Αναγνώστης διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής, Μπαρούτας (65’ Χατζηλιάδης), Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής Θ. (56’ Χατζησαββίδης), Βαγενάς (56’ Γκουγκουλιάς), Παπαγεωργίου, Κουβελάς, Χασομέρης (65’ Φασούλας), Αναγνώστης.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Χάμος, Βελής (56’ λ.τρ. Τριανταφύλλου), Αγγέλης, Κουλουκτσής, Κότσιας, Κορδέλας, Ραμάϊ (34’ λ.τρ. Τζέκα), Τζιούρας (67’ λ.τρ. Μέρκο), Λανάρας, Λιόγκας (56’ Μουρογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Γκαρέλης, Γκόγκος.