Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Απόλλων Λάρισας!

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος παρότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες στη Βέροια, επικράτησε με σκορ 1-2 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Α’ όμιλο.

Οι Λαρισαίοι πήραν προβάδισμα στο σκορ (0-1) στο 16’ με τον Γιώργο Ζαχαράκη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56’ με τον Ιωάννου. Το πολύτιμο τρίποντο στον Απόλλωνα την χάρισε ο Ζαχαράκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 83’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2!

Η ροή του αγώνα

3’ Σουτ του Μουχάλη από το ύψος της περιοχής, ο Μέλι απέκρουσε προσωρινά και στη συνέχεια έδιωξε την κοντινή προβολή του Ιωάννου σε κόρνερ!

4’ Σουτ του Μαραγκού μέσα από την περιοχή, η μπάλα απομακρύνεται πάνω από τη γραμμή του τέρματος του Απόλλωνα από αμυντικό, αποσοβώντας σίγουρο γκολ!

8’ Σέντρα του Μπουκουβάλα από δεξιά, κεφαλιά του Φασίδη προ του Μπούζα που ετοιμαζόταν για “ψαλιδάκι”, η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μέλι.

16’ Στο 16’ μετά από αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας, έγινε συρτή σέντρα από αριστερά και ο αφύλαχτος Ζαχαράκης με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1!

22’ Ωραία κάθετη μπαλιά για τον Ζαχαράκη, αυτός βγήκε μόνος με τον Παπαδόπουλο ο οποίος έδιωξε με τη βοήθεια αμυντικού σε κόρνερ.

24’ Ο Ιωάννου σπάει τη μπάλα για τον Φασίδη, αυτός πιάνει διαγώνιο σουτ αλλά διώχνει σε κόρνερ ο Μελί.

29’ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Παπαχρήστου, διώχνει σε κόρνερ δύσκολα ο Μελί.

35’ Επικίνδυνο γύρισμα του Λίταινα από δεξιά, διώχνουν οι αμυντικοί της “Βασίλισσας” προ του κινδύνου.

38’ Ωραία προσπάθεια του Ορφανίδη που πέρασε 3 αντιπάλους του και σούταρε λίγο έξω από την περοιχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

42’ Σουτ του Μπούζα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Μελί.

44’ Σέντρα του Λίταινα, κεφαλιά του Ζαχαράκη, μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.

53’ Ο Ντ’ Αγκοστίνο μπήκε επικίνδυνα από αριστερά στην περιοχή της Βέροιας αλλά το γύρισμά του μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

54’ Σουτ του Ορφανίδη λίγο μέσα από την περιοχή, η μπάλα σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μέλι!

56’ Η Βέροια ισοφάρισε Φασίδη να κάνει ωραία προσπάθεια από δεξιά, να γυρίζει στην περιοχή και τον Ιωάννου με δυνατό σουτ να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Μέλι, γράφοντας το 1-1.

63’ Ωραίο σουτ του Μπελεβώνη, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μέλι.

65’ Σουτ του Ορφανίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στην αγκαλιά του Μέλι!

69’ Μετά από σέντρα του Φασίδη, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ο Μπελεβώνης έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Μέλι.

74’ Γυριστό σουτ του Μαραγκού μέσα από την περιοχή, διώχνει πάνω στη γραμμή του τέρματος παίκτης του Απόλλωνα, ενώ στη συνέχεια νέο σουτ του Μπελεβώνη φεύγει άουτ!

80’ Διαγώνιο σουτ του Παπαχρήστου, με τα ακροδάχτυλα έσωσε ο Μέλι!

83’ Ο Ζαχαράκης έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μαραγκός δεν μπόρεσε να τον ανακόψει, αυτός πέρασε και τον Παπαδόπουλο και σε κενή εστία έγραψε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

90+4’ Προβολή του Κοντρέρας έδιωξε σωτήρια ο Παπαχρήστος, αποσωβώντας το 1-3!

ΒΕΡΟΙΑ (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (60’ Μπελεβώνης), Ορφανίδης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου (82’ Περδίκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μόρας): Μέλι, Λούκας, Σιατραβάνης, Σταματής (80’ Κοντρέρας), Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης (66’ Κοτσιανούλης), Χαλάτσης, Ντ’ Αγκοστίνο, Ποτόσογλου (70’ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης.