Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Δεν έχω κανένα παράπονο από εμάς»

Δηλώσεις σε δημοσιογράφους παραχώρησε ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, μετά τη λήξη του θεσσαλικού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να το κερδίσουν. Ήρθαμε για την νίκη σήμερα, την διεκδικήσαμε σε όλο το ματς. Δεν έχω κανένα παράπονο από εμάς. Έδωσε την μάχη της η ομάδα σήμερα. Μέχρι την στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ το ματς ήταν ισορροπημένο.

Δημιουργήσαμε τρεις τελικές μέχρι την λήξη του ημιχρόνου αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος περισσότερο έχοντας ως στόχο να ανατρέψουμε το εις βάρος σκορ. Αλλάξαμε σχηματισμό, κάναμε τις φάσεις, οι Τσουκαλάς και Γαβριηλίδης μας έδωσαν την ένταση που θέλαμε στο κέντρο αλλά μας λείπει το γκολ.

Η ΑΕΛ πέρα από τη μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Είχαμε ένταση, πάθος και ευκαιρίες, αλλά είχαμε το γκολ που μας έλειπε και φεύγουμε σήμερα από το γήπεδο δίχως να έχουμε πάρει κάτι.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Αν παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια τότε δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στην συνέχεια. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το ιδανικό αλλά εμείς, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Είναι μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους και έχει αρκετά καλή ομάδα με τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο. Έχουμε την δυνατότητα να το γυρίσουμε στη συνέχεια και να κάνουμε ένα σερί που θα μας φέρει στις πρώτες θέσεις. Φέτος δεν θα είναι το πρωτάθλημα του ενός»

Για το που εντοπίζει το πρόβλημα της Νίκης Βόλου:

«To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Όταν δεν σκοράρεις, δημιουργείται άγχος και προβλήματα στην άμυνα.

Δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε τέτοιο ξεκίνημα, αλλά η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να αντιδράσει. Όταν συμβεί αυτό θα μπορέσουμε να έχουμε και τα θετικά αποτελέσματα. Σ’ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Στο χέρι μας είναι να παραμείνουμε μια συσπειρωμένη ομάδα και μείνουμε εντός στόχων. Το περιβάλλον στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί.

Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ειδικά όταν δεν έχουμε τους βαθμούς. Φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα γι’ αυτό το λόγο. Φέτος όμως το ξαναλέω είναι ένα πρωτάθλημα ότι πέντε ομάδες μέχρι το τέλος θα διεκδικήσουν την άνοδο και η μία θα κάνει ζημιές στην άλλη.

Εμείς πρέπει να σκοράρουμε για να έρθει και η τόνωση στην ψυχολογία των παικτών. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα όλοι. Δεν χρειάζεται να απαξιώσουμε μία δουλειά που έχει γίνει. Πιστεύω πως η ομάδα θα αντιδράσει και συσπειρωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση.

Οι περισσότερες ομάδες παίρνουν αποτελέσματα με μια ή δύο φάσεις και αυτό έγινε και σήμερα. Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει».

Πηγή: Regista