Βαθμολογία

Γκουτσίδης: «Το πάθος των παικτών έφερε μία σημαντική νίκη για την ΑΕΛ»

Δηλώσεις σε δημοσιογράφους έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά την νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, κόντρα σε μία ομάδα που γνωρίζαμε πως έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι υποψήφια για την άνοδο, με την ταυτότητα του τοπικού ντέρμπι.

Θα ήταν ένα από τα καλύτερα μας πρώτα ημίχρονα αν όλοι οι παίκτες μπορούσαν να αποδώσουν ότι μπορούν, όμως το άγχος και ο τρόπος που έπαιζε ο αντίπαλος μας έφερε σε μια διαδικασία να έχουμε μια κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος. Κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ όμως δεν διαχειριστήκαμε απόλυτα σωστά το παιχνίδι στην ατομική απόδοση.

Θα πρέπει όμως να μάθουμε να κερδίζουμε ακόμα και ένα γκολ το ματς και γενικά να έχουμε την ικανότητα να παίρνουμε εύκολα τα ματς, ακόμα και χωρίς μεγάλο σκορ.

Παρόλα αυτά το πάθος, η δύναμη και το προσωπικό θέλω των παικτών υπήρχε σε όλους κι έτσι ήρθε μία σημαντική νίκη για εμάς που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Έχει αποδειχθεί και πέρυσι και φέτος πως κάποια ματς είναι θεωρητικά και μόνο βάτα καθώς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μας ενδιαφέρει να είναι η ομάδα δυνατή σε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Πρέπει να κάνουμε περισσότερες νίκες και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με μια πρωτιά».

Πηγή: Regista