Βαθμολογία

Με γεμάτο το απουσιολόγιο κόντρα στη Βέροια

Με γεμάτο το απουσιολόγιο, αλλά και πείσμα για προσπάθεια θετικού αποτελέσματος, ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται από το απόβραδο του Σαββάτου στην Βέροια για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Α’ όμιλο, με την ομώνυμη ομάδα, την Κυριακή (20/11, 15.00).

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Βαγγέλης Μόρας μετά την Σαββατιάτικη προπόνηση, προσπάθησε να συγκροτήσει όσο καλύτερη αποστολή γινόταν – λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών – παίρνοντας κοντά του τελικά 17 πιο “ετοιμοπόλεμους” παίκτες του.

Στην Λάρισα έμειναν οι τιμωρημένοι (από κάρτες) Κώστας Χατζής, Γιάννης Μπαλογιάννης, οι τραυματίες Δημήτρης Ζιάκας, Βαγγέλης Νούσιος, Κωνσταντίνος Κλιγγόπουλος, Βαγγέλης Αυλωνίτης, Χάρης Φουρκιώτης, ενώ εκτός είναι και ο διεθνής Stanislav Dyulgerov, λόγω των υποχρεώσεων του, με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής παίκτες: Meli (Τ), Οικονομόπουλος (Τ), Γιαννίτσης, Καλούσης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Λίταινας, D’ Agostino, Ποτόσογλου, Humolli, Χαλάτσης, Σταματής, Contreras, Σιατραβάνης, Διβανές, Garcia, Μπεκιαρίδης.