Βαθμολογία

Συνεχίζει απτόητη η Ανθούπολη (PICS)

Η Ανθούπολη συνεχίζει απτόητη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, αφού το Σάββατο (19/11) πήρε άλλη μία νίκη κερδίζοντας την Δάφνη Γλαύκης με σκορ 3-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμος με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν και άλλο το σκορ. Φιλότιμη η προσπάθεια της Γλαύκης με τον τερματοφύλακα Φιλοκώστα να κάνει μεγάλες επεμβάσεις στο ματς.

Στο 10’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κακαβίτση. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Πέντε λεπτά μετά πέναλτι κέρδισε ο Μούτσα Μπλέντι, το εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 21’ ο Μπλέντι Σέσι από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 27’ δοκάρι είχε ο Κακαβίτσης για τους νικητές. Στο 45’ ο Νίκος Τζόλης για την Γλαύκη, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.

Στο 60’ πέναλτι κέρδισε ο Κολοβός, το εκτέλεσε ο Κακαβίτσης, όμως ο Φιλοκώστας το απέκρουσε!

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα.

Στο 90’ ο Κλαούντιο διπλασίασε τα τέρματα για την Ανθούπολη και το «κερασάκι στην τούρτα» σημείωσε ο Τίρχας στο 92’ για το τελικό 3-0.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Ανατασίου, Μαριγκούδης, Πρίφτης Φ., Σκάκος (45’ λ.τρ. Νέγκλι), Σελλήνης, Μπλέντι Σ., Αντωνόπουλος (87’ Καρκαμπέλας), Μπλέντι Μ., Μπαλαμπάνος (40’ Κλαούντιο), Κολοβός (87’ Παπαστάθης), Κακαβίτσης (87’ Τίρχας).

Δάφνη Γλαύκης (Σάκης Τσιάρας): Φιλοκώστας, Παπαποστόλου (30’ Ντόντος), Τζόλης Β., Μπλέτσας, Ντινούλης, Μπατζογιάννης Π., Τζόλης Ν., Τζιότζιος Β. (75’ λ.τρ. Γελαλής), Βράκας, Σβερκούλης, Μητροδήμος (65’ Καραγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Νάκας, Βαλιώτης.