Βαθμολογία

Ο Μάριος Όγκμποε χάρισε τη νίκη στην ΑΕΛ. 1-0 τη Νίκη Βόλου!

Η ΑΕΛ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο το Σάββατο (19/11) στο Στάδιο Αλκαζάρ, κερδίζοντας τη Νίκη Βόλου με σκορ 1-0.

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε Μάριος Όγκμποε, με σουτ στο 37’. Ο καιρός βοήθησε και το γήπεδο έζησε μεγάλες στιγμές με παρουσία πλήθος κόσμου.

Στο 2’ ο Μιλούνοβιτς της Νίκης Βόλου έκανε το σουτ απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος. Στο 11’ σουτ του Μαιδανού διώχνει σε κόρνερ ο Μπάγιτς. Στο ίδιο λεπτό, κόρνερ για την ΑΕΛ με τον Κ. Παπαγεωργίου, την  κεφαλιά πήρε ο Ηλιάδης, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 19’ μετά από σέντρα από αριστερά για τη Νίκη Βόλου η κεφαλιά του Μιλούνοβιτς πέρασε άουτ. Στο 21’ σέντρα του Όγκμποε, τακουνάκι του Πεντρόζο μπλοκάρει ο Μπάγιτς.

Στο 27’ σουτ του Μιλούνοβιτς για τη Νίκη Βόλου λίγο πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου. Στο 29’ σέντρα Πλέγα από τα αριστερά, κεφαλιά του Όγκμποε πέρασε άουτ.

Ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ της ΑΕΛ με το Πέντρόζο στο 31’. Στο 37’ μετά από σέντρα του Θωμαΐδη, πάσα του Πεντρόζο, ο Όγκμποε από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 42’ σουτ του Μιλούνοβιτς μπλοκάρει ο  Θεοδωρόπουλος. Στο 43’ σέντρα Κάσσου, κεφαλιά του Μιράντα η μπάλα άουτ.

Στο 45+3’ σουτ του Πλέγα διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Μπάγιτς. Στο 49’ από εκτέλεση κόρνερ ο Κάσσος έκανε σουτ, ο Θεοδωρόπουλος έσωσε.

Στο 52’ σουτ του Κ. Παπαγεωργίου σώζει ο Μπάγιτς. Στο 78’ κόρνερ για Νίκη Βόλου κεφαλιά Δεληζήση διώχνει ο Όγκμποε.

Στο 86’ σουτ του Μορείρα μπλοκάρει εύκολα ο Θεοδωρόπουλος. Στο 94’ σουτ του Γαβριηλίδη για τη Νίκη Βόλου πέρασε ψηλά άουτ.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης (79′ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Πλέγας (84′ Γαρουφαλιάς), Κ. Παπαγεωργίου (75′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (84′ Τσουμάνης).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου (57′ Μορέιρα), Γρομητσάρης, Μέτσε (67′ Τσουκαλάς), Κυριακίδης (67′ Γαβριηλίδης), Μιράντα, Μιλούνοβιτς (57′ Σιαφά), Ροχάνο.

Διαιτητική τριπλέτα: Λεωνίδας, Μανασής (Τρίκαλα), Τσεχελίδης (Μακεδονίας), Κεχαγιάς (Κοζάνη).