Βαθμολογία

Οικογενειακή βραδιά για την Αστραπή Ν.Π. (PICS)

Στην «Pizza Milano» του Λευτέρη Λελέδη, δείπνησε το βράδυ της Πέμπτης (17/11) η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας που τη φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει μία φιλότιμη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Ως μία μεγάλη οικογένεια, η Αστραπή πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια με έμφαση στα νέα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας που τη φετινή χρονιά αριθμεί περίπου 250 παιδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόεδρος της ομάδας είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας κ. Χρήστος Καραμούτης, που η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι δεδομένη, από όποιο πόστο και αν βρίσκεται.

Είναι άνθρωπος επικοινωνιακός και αγαπητός στην κοινωνία της Λάρισας και έτσι κατάφερε μέσα στα τρία χρόνια να διπλασιάσει τον αριθμό των παιδιών, που έχει η ακαδημία. Επίσης δικό του έργο είναι ότι έχει σχέση με τις υποδομές, πραγματικά νοικοκύρεψε αυτά τα χρόνια τα αποδυτήρια, τα γραφεία της ομάδας αλλά και το γυμναστήριο.

Κατά τα άλλα ένα πραγματικά φιλόξενο σωματείο που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα. Αξίζει να αναφέρουμε πως «ψυχή» της ομάδας είναι ο Φώτης, που όλοι τον αποκαλούν με το μικρό του όνομα που ίσως είναι και ο πιο παλιός φίλαθλος της ομάδας. είναι ο φροντιστής της Αστραπής και πάντα τα έχει όλα στην εντέλεια. Στο τραπέζι ήταν και ο διοικητικός κ. Αποστόλης Νικολακούλης που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Σημαντικό «γρανάζι» σε αυτή τη προσπάθεια, εκτός της διοίκησης που στελεχώνει όλη αυτή την προσπάθεια, είναι ο πολύ έμπειρος τεχνικός κ. Γιώργος Καφφές όπου έχει έντεκα χρόνια στο σύλλογο. Δίπλα του έχει έναν άξιο συμπαραστάτη, τον κ. Θανάση Τσουμάνη που έχει μπει με πολύ όρεξη στην ομάδα και έχει βοηθήσει σημαντικά και στο οργανωτικό κομμάτι.

Να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Αποστόλη Κατσιάνο που πριν από λίγες ημέρες πήρε με επιτυχία το μεταπτυχιακό του, στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το athleticlarissa ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδας για την ευγενική πρόσκληση στον δείπνο. Ευχές από εμάς για πολλές επιτυχίες και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές!