Βαθμολογία

Μάλτα-Ελλάδα 2-2

Η Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση στο φιλικό με τη Μάλτα στο Τα-Κάλι για 80 περίπου λεπτά και αφυπνίστηκε μόνο προς το τέλος του αγώνα, όταν και κατάφερε να σκοράρει με τον Ταξιάρχη Φούντα και να φέρει το ματς στο 2-2, αποφεύγοντας την ήττα.

Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 39' όταν ο Πέλκας πέρασε στον Τάσο Μπακασέτα που ελίχθηκε ωραία και σούταρε εύστοχα με το αριστερό από το ύψος της περιοχής. Αυτό ήταν το ένατο γκολ του αρχηγού με την Εθνική. Ωστόσο η μαχητική Μάλτα ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Ντεγκαμπριέλε στο 54' και προηγήθηκε 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Τέουμα στο 67'. Ο Ταξιάρχης Φούντας ωστόσο σκόραρε για πρώτη φορά με τη "γαλανόλευκη" στο 86'  και ισοφάρισε σε 2-2, σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

Μάλτα (Γκίλμπερτ Άγκιους): Μπονέλο, Σ. Μποργκ (46'  Άπαπ), Πέπε, Τζ. Μποργκ (80'  Μίκαλεφ), Τζ. Μπονγκ (52'  Κορμπολάν), Γκιλομιέρ, Τέουμα, Καμενζούλι, Ντίμεχ (80'  Τζόουνς), Π. Μπονγκ (80'  Κρίστενσεν), Ντεγκαμπριέλε (80'  Σαταριάνο).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Πασχαλάκης, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (46'  Κουλιεράκης), Γιαννούλης (80'  Κυριακόπουλος), Σιώπης (80'  Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (46'  Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Χατζηγιοβάννης, Ιωαννίδης (68'  Δουβίκας), Πέλκας (68'  Φούντας).