Βαθμολογία

Πολλά γκολ στην Μαρμαρίνη, με νικητή τον Χείμαρρο!

Στο γήπεδο Μαρμαρίνης διεξήχθη την Κυριακή (13/11) ένα πολύ ωραίο ματς για την πρεμιέρα της Γ’ ΕΠΣΛ. Ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης αντιμετώπισε την Δόξα Αμυγδαλής με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-3.

Το ματς είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τους Κρητικό, Καρπέτη, Βόγγολη, Τσοπουρίδη. Από την άλλη η Δόξα παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική, έκανε μία καλή εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Στο 21' ο Κρητικός με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Στο 30' ο Φλάβιο Κολέτσι (σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του) έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 35' έγινε το 2-1 με κεφαλιά του Ζαφειρίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρπέτη. Στο 47' χαμένο πέναλτι του Καρπέτη που κέρδισε ο ίδιος.

Στο 53' ο Κρητικός που πήρε το ριμπάουντ σε σουτ έκανε το 3-1

Ενώ στο 64 - 67' ξανά σκόραρε ο Φλάβιο Κολέτσι για την Αμυγδαλή (3-3).

Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 72' σε γύρισμα του Κρητικού στον Παπαχρήστο που με ωραίο πλασε έκανε το τελικό 4-3.

*Η διοίκηση του Χειμάρρου ευχαριστεί θερμά το μεγάλο χορηγό Βαγγέλη Ποτούλη για την πλήρης ένδυση της ομάδας για φέτος.

*Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλής ευχαριστεί την γηπεδούχο ομάδα για την άριστη φιλοξενία.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Μπούρας – Μπουρνάκας): Πράπας, Νάστος (82' , Βουγιουκλάκης)  Τεκέδης, Κακαλούλης (46' Βόγγολης) Καραμάνης, Ζαφειρίου, Δημάκης, Τσοπουρίδης (89' Καραπαρίσης Γ.), Παπαχρήστος, Κρητικός, Καρπέτης.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης):Κοσμάς, Αποστολόπουλος (50’ λ.τρ. Γραμενίδης), Παπαδημητρίου, Βέϊς, Δουλαπτσής (25’ λ.τρ. Ανδρέου), Γαλάνης (75’ Κολέτσι Κ.), Αδαμούλης (75’ Κολέτσι Ο.) , Κουτίνας, Οσμάνι (75’ Μαραμής), Στεφανούλης, Κολέτσι Φ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Τάνας, Στεργιακούλης.