Βαθμολογία

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Ιγγλέζος! (PICS)

Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε «γκράν γκινιόλ» διεξήχθη την Κυριακή (13/11) στην Ελασσόνα, ανάμεσα στον τοπικό ΠΟΕ και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (1-1) για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ήταν δυνατό σε όλους τους τομείς, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 39’ και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 86’. Στο πρώτο μέρος ο ΠΟΕ μπήκε δυνατά, όμως γρήγορα ο Κεραυνός ισορρόπησε το παιχνίδι, απείλησε στο 16’ με τον Κατσιάκη που πήρε την κεφαλιά από κοντά, μπλόκαρε όμως ο Γούπος.

Στο 39’ το φάουλ του Κατσιάκη, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Νίκος Ιωσιφίδης και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο ΠΟΕ αν και έπαιζε δυνατά δεν έφτανε στην τελική φάση. Στην επανάληψη άλλαξαν τα δεδομένα, αφού στο 52’ ο Μετάι για τους φιλοξενούμενους δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Δύο λεπτά μετά ο Κωστούλας για τον ΠΟΕ έκανε το καλό σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Όσο και αν ανέβασε στροφές ο ΠΟΕ, δεν λύγισε την αντίσταση του Κεραυνού που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες και στο 63’ και 64’ εάν δεν επενέβαινε ο Κώστας Γούπος με τα πόδια θα πετύχαιναν και δεύτερο τέρμα. Στην πρώτη περίπτωση Θεοδωρίδης και Κατσιάκης συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έκανε το σουτ, έδιωξε όμως ο Γούπος.

Και στη δεύτερη περίπτωση ο Νικολίσας Γ. ξέφυγε από την άμυνα, τροφοδότησε τον Θεοδωρίδη, αυτός έκανε το σουτ και πάλι έσωσε ο Γούπος.

Στο 67’ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ, προ της εστίας ο Κακάμης έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

Ένα λεπτό μετά ο Ματούλας είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 69’ ο Ιγγλέζος έχασε μοναδική ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 86’ επιτέλους ο ΠΟΕ κατάφερε μετά από τη μεγάλη πίεση που άσκησε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην πολύ ωραία ενέργεια του Φυτόπουλου, που έδωσε ωραία για τον Κώστα Ιγγλέζο και αυτός ψύχραιμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή ομάδα, όμως και ο ΠΟΕ το πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

*Σε άριστη κατάσταση το γήπεδο και αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς, παρότι ο καιρός δεν βοήθησε.

*Ο πρόεδρος του ΠΟΕ κ. Άλκης Χατζηβασίλης παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα μιάς και έχει βάλει την δική του σφραγίδα στην ομάδα, αφού για πέντε ολόκληρα χρόνια ηγείται αυτής της σημαντικής προσπάθειας.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (75’ Κουκούλης), Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Καραγκούνης (81’ Βλαχάκης), Καγκελίδης (59’ Ιγγλέζος), Κωστούλας, Φυτόπουλος, Ματούλας.

Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Κωνσταντίνος Γαλτσίδης): Παπαδόπουλος, Πολυζάς, Νικολαϊδης, Κιουλτζόπουλος (75’ Μουρατίδης), Ιωσιφίδης, Νικολίτσας Σ., Νικολίτσας Γ., Λουίς Τελιέ, Μετάι, Θεοδωρίδης (75’ Φροσύνης), Κατσιάκης (70’ Πορτοκαλάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης, Τραούδας, Τσικλητάρη (Πιερίας).