Βαθμολογία

Νίκη με επιβλητικό σκορ για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων επιβλήθηκε του Ελευθεραί με το ευρύ σκορ 1-6 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ Πολύ νωρίς στο 20’ ο Παναγιώτου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1.

Επτά λεπτά μετά ο Παιδής με προβολή, ύστερα από πάσα του Νούσιου έκανε και το 0-2. Στο 37’ αντέδρασε το Ελευθεραί, όταν ο Γκουζιώτης από πλάγια «έσπασε» για τον Τόλια και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Ο Θεοδώρου για τους γηπεδούχους είχε χαμένο τετ α τετ στο 30’. Η επανάληψη όμως ήταν καθαρά για τους φιλοξενούμενους αφού πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα.

Στο 59’ ο Νούσιος ύστερα από ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3. Στο 63’ ο Παιδής με προβολή ύστερα από ασταθή απόκρουση του Καραποστόλη έκανε το 1-4. Στο 83’ το 1-5 το έκανε το Τζεμολάρι, αφού έκανε το ένα – δύο με τον Παιδή και το τελικό 1-6 ύστερα από ασίστ του Παιδή, ο Τζίκα με σουτ έξω από την περιοχή.

Να αναφέρουμε πως ο Θέμης Παιδής πέτυχε τα δύο γκολ και τις τρεις ασίστ από την ομάδα του.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Ντουρουντάκης, Μακρίδης, Τσαδήμος, Δολιάνης (75’ λ.τρ. Ματζώνης), Αρβανίτης, Τσεκούρας, Οικονόμου, Θεοδώρου (85’ Ιατρόπουλος), Γκουζιώτης (85’ Κατσικαλούδης), Τόλλιας Κ. (55’ Βασιλείου).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Φαρμάκης, Γκούγκλας (78’ Φάρα), Κατσογιάννης, Παναγιώτου, Ιλιάζι (71’ Αντωνίου), Μπακαρτζής (65’ Τζίκα), Χασιώτης, Νούσιος, Αμαρλαριώτης (78’ Κολοβός), Δοξαριώτης (78’ Τζεμολάρι), Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Μίχος, Δίχρης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ